OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan

Memperkenalkan pengurangan spread yang tiada tandingan

Usaha memerangi COVID-19 sangat memberikan kesan kepada manusia di seluruh dunia. Kami membuat keputusan untuk mengambil tindakan yang drastik dengan menurunkan spread sementara anda terpaksa berada di rumah, oleh itu membolehkan anda mendapatkan keuntungan yang lebih tinggi.
Baca lagi

Pengumuman perdagangan penting

Berkuat kuasa pada pukul 12.51 petang dan pukul 12.56 petang (GMT), kami menutup semua pesanan terbuka pada semua platform. Akses dagangan pada indeks US30 dan NAS100 telah digantung buat sementara. Hal ini disebabkan oleh status kewangan global pada masa ini, ancaman kekurangan.
Baca lagi


Hari Presiden AS: jadual dagangan

Pada 17 Februari 2020, jadual dagangan bagi beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh Hari Presiden AS yang akan datang. Sila pertimbangkan perubahan di bawah apabila merancang dagangan anda (EET, waktu pelayan).
trading-schedule
Baca lagi

Pemain Kedua Belas: Liga Perdana ICEA

Apabila terdapat peluang, kami ingin terlibat dengan usaha yang selaras dengan kepercayaan teras kami. Sama ada melibatkan badan amal tempatan mahupun organisasi bukan untung yang berkhidmat untuk mereka yang memerlukan, kami ingin mengiktiraf usaha mereka dan turut sama membantu. Dalam keadaan ini, kami telah menemui kumpulan yang benar-benar memerlukan yang platform pendidikan dan perundingan mereka memberikan kesan yang penting terhadap masyarakat mereka.
sponsorship
Baca lagi

Hari Australia: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan bagi indeks AUS200 akan berubah pada 27 Januari 2020 disebabkan oleh Hari Australia yang akan datang. Sila pertimbangkan jadual yang berikut (EET, waktu pelayan) semasa merancang dagangan anda:
Baca lagi

Hari Martin Luther King: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan untuk beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh Hari Martin Luther King yang akan datang. Perubahan akan berlaku pada 20 Januari 2020. Sila pertimbangkan jadual yang berikut semasa merancang dagangan anda.
trading-schedule
Baca lagi

Kejayaan kempen amal Nabi Muhammad SAW

Sepanjang tahun ini, kami telah mengadakan beberapa kempen amal. Baru-baru ini, kami telah menetapkan hari kelahiran Nabi Muhammad SAW sebagai hari untuk kempen amal. Kami dengan bangganya mengumumkan bahawa acara amal ini terbukti merupakan acara paling cemerlang pada tahun ini!
charity csr
Baca lagi

Tahun pencapaian baru di OctaFX

Sempena bakal berakhirnya tahun 2019, kami ingin meluangkan masa untuk mengiktiraf pasukan kami dan para pengguna yang bersemangat atas bantuan mereka dalam menjadikan tahun 2019 sebagai tahun yang hebat! Mari lihat kembali beberapa kenangan OctaFX yang paling tidak dapat dilupakan pada sepanjang tahun ini.
year_end_results
Baca lagi


Muatkan lagi
Start livechat