OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Hasilkan untung pada musim sejuk ini dengan OctaFX

Musim ini akan menjadi musim dagangan: Bonus deposit 100% dan leveraj 1:1000 dari 3 Disember 2018 hingga 14 Januari 2019. Gabungkannya dan untung anda boleh menjadi empat kali ganda!

Bonus deposit ialah wang yang kami tambahkan ke akaun dagangan anda. Anda boleh menggunakannya untuk membuka pesanan bagi volum yang lebih tinggi dan mendapat untung yang lebih tinggi. Selepas mendagangkan volum tertentu, wang ini menjadi bahagian yang penting bagi baki anda dan anda boleh mengurusnya mengikut kehendak anda: teruskan berdagang, laburkan semula dalam copy trading atau keluarkan.

 

Leveraj juga berfungsi sebagai pengganda untuk potensi untung anda dan memberikan akses untuk berdagang volum yang lebih tinggi. Sila ambil perhatian, leveraj 1:1000 musim sejuk kami yang istimewa ini hanya berfungsi pada akaun Mikro MetaTrader 4. Pedagang yang lebih suka akaun Pro MetaTrader 5 boleh menikmati leveraj 1:500.

 

Kami juga mengingatkan anda bahawa jika anda mula berdagang dengan kami sebelum 3 Disember, anda secara tambahan mendapat akses kepada 20 hadiah perayaan—lihatlah di Ruangan Peribadi anda.

improvements promotions-and-contests

20 hari dagangan, 20 hadiah yang luar biasa

Dari 3 hingga 28 Disember, kami menganjurkan acara Tahun Baru dengan banyak hadiah dan penggalak dagangan yang hebat. Buka hadiah baru pada setiap hari dagangan, tuntut bonus peribadi anda dan sertai pertandingan yang menawarkan hadiah termasuk iPhone, iPad dan wang.
Baca lagi Previous

Pertandingan Demo Juara OctaFX, pusingan ke-81: kesabaran adalah kunci kejayaan

Pusingan ke-81 Pertandingan Demo Juara OctaFX kini telah selesai. Tahniah diucapkan kepada empat lagi pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD 1,000 bulan ini!
Baca lagi Next
Start livechat