OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pemenang pertandingan Supercharged Pusingan Ke-10 telah diumumkan!

Semakin ramai peserta ingin bersaing untuk merebut hadiah kami yang hebat - Tesla Model S baharu! Sementara Tesla menarik perhatian para peminat kereta yang sejati, dana hadiah kami terdiri daripada pelbagai jenis hadiah: Antara 10 hadiah yang hebat ialah Smart Fortwo dan Renault Twizy. Pertandingan OctaFX Supercharged memberi peluang kepada para pedagang untuk memenangi salah satu daripada trofi kelas pertama. Para pemenang pertandingan Supercharged Pusingan 10 juga berazam untuk merebut hadiah Tesla Model S., En Jia Qi Guo dari China - pemenang pusingan ulang tahun kami telah menunjukkan hasil yang baik dan memenangi iPhone 6 untuk prestasi yang cemerlang dalam pusingan ini. Anda boleh membaca kisah kejayaan beliau dalam suapan ini.

Saya sangat menyukai pertandingan Supercharged! Anda boleh menyertainya pada bila-bila masa, bila-bila masa mengikut kesesuaian anda. Pada masa yang sama, keseluruhan pertandingan berlangsung dalam tempoh yang panjang dan saya boleh menunggu untuk memenangi hadiah utama! Saya sudah berdagang selama lebih daripada 6 bulan semasa Pusingan Ke-10, tetapi memang berbaloi! Saya memenangi iPhone 6. Faktor utama untuk mencapai kejayaan ialah dengan mengamalkan renti rugi! Bulan ini saya bernasib baik kerana strategi saya berjalan dengan baik. Strategi garisan panjang yang digabungkan dengan garisan pendek merupakan strategi yang membuahkan hasil. Saya mendapat untung yang banyak semasa berdagang pasangan mata wang NZD/USD. Tetapi, kadang-kadang saya juga mengalami kerugian. Saya pernah menutup pesanan apabila harga menurun sebanyak 30%. Saya sudah berdagang selama 3 tahun dan saya masih lagi menguasai kemahiran saya. Matlamat terbesar saya ialah untuk memenangi Tesla dan saya akan mencapai sasaran saya! Nasihat saya kepada para pedagang ialah berdaganglah dengan leveraj 1:500. Jumpa anda dalam pusingan yang seterusnya dan saya ucapkan semoga berjaya kepada semua peserta!

Kami berterima kasih kepada En. Jia Qi Guo kerana berkongsi kisah kejayaan beliau dengan para pedagang. Pemenang akan menerima hadiah - iPhone 6, yang akan tiba di China tidak lama lagi! Setiap pedagang dialu-alukan untuk mengambil bahagiandalam pertandingan OctaFX Supercharged dan bersaing untuk merebut 10 hadiah yang hebat termasuk Tesla Model S, Smart Fortwo dan Renault Twizy!

Gemparkan dagangan anda dengan OctaFX!

octafx-supercharged success-story

Pemenang Pusingan ke-23 Pertandingan Demo Mingguan cTrader telah diumumkan!

Satu lagi pusingan pertandingan demo mingguan cTrader telah pun selesai, dan keputusannya telah diumumkan. Pusingan 23 telah membawa tuah kepada 5 orang pemenangnya. Pedagang terbaik bagi pusingan berkenaan telah menerima hadiah utama daripada kami dan disenaraikan bersama para pemenang lain dalam pusingan sebelumnya.
Baca lagi Previous

Penyelenggaraan Pelayan pada hari Sabtu ini, 5 September 2015

Kami ingin memaklumkan bahawa kami akan melakukan penyelenggaraan pelayan berjadual pada hari Sabtu ini, 5 September 2015, bermula dari jam 10:00 hingga 11:00 Masa Pelayan (EEST).
Baca lagi Next
Start livechat