OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Tahun untuk peluang baru: ulang tahun kelapan OctaFX

Kami menghampiri ulang tahun ini dalam keadaan yang sebaik mungkin. Selama lapan tahun ini, kami telah mengukuhkan tumpuan untuk menghasilkan produk yang memenuhi setiap keperluan anda. Mengikut anggaran konservatif, anda telah bertanya tentang sesuatu kepada kami sebanyak 951,399 kali. Kami sentiasa menyemak semua perkara ini dan menghasilkan perkhidmatan yang memenuhi kehendak anda sekarang ini.

Pada hari yang penting ini, kami membuat keputusan untuk mengkaji perkembangan kami sehingga kini dan bagaimana kami berjaya mencapainya. Kami menyedari bahawa kami telah membuat banyak perubahan sejak syarikat ini diasaskan pada tahun 2011!

Sebuah perniagaan kecil yang bermula sebagai kerjasama antara lapan individu yang bersemangat. Kini menjadi syarikat antarabangsa yang mempunyai 300 orang pekerja yang bekerja secara jauh atau di salah sebuah daripada sepuluh pejabat yang terletak di kedua-dua hemisfera mahupun di khatulistiwa serta 5,467 rakan kongsi yang bekerjasama secara rapat dengan kami. Namun keluarga OctaFX lebih daripada itu. Keluarga OctaFX turut termasuk 900,000 pelanggan yang aktif dari lebih 100 buah negara dan lebih daripada 419,000 pengikut di Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram.

Sempena ulang tahun ini, kami menyediakan hadiah misteri untuk anda: bola Octa ajaib yang boleh menjawab soalan anda. Bermula dari 29 Julai hingga 7 Ogos, fikirkan tentang soalan yang mengganggu fikiran anda dan goyangkan bola ini untuk mengetahui hadiah yang disediakan.

Kami akan terus membawa keajaiban ke dalam hidup anda untuk bertahun-tahun yang akan datang!

promotions-and-contests

Supercharged 2 untuk IB: Tinggal satu kereta, mampukah anda menjadi pemenang?

Suku ketiga pertandingan ini telah berakhir dan sudah ada pemenang yang menunjukkan prestasi yang cemerlang dalam pusingan ketiga Supercharged 2 IB —Lý Dũng dari Vietnam.
Baca lagi Previous

Pertandingan Demo OctaFX Champion, Pusingan 89: hanya yang terkuat akan bertahan

Pusingan 89 Pertandingan Demo OctaFX Champion sudah selesai. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah pada bulan ini!
Baca lagi Next
Start livechat