OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

20 hari dagangan, 20 hadiah yang luar biasa

Pada 3 Disember, jika anda pernah berdagang dengan kami atau membuat sekurang-kurangnya satu deposit sebelum bermulanya acara ini, anda akan mendapat akses kepada bahagian khas yang mengandungi 20 hadiah. Setiap hadiah akan boleh didapati pada hari dagangan yang khusus. Untuk menuntut hadiah, anda perlu membukanya dalam masa 24 jam dan mengaktifkannya dengan mengklik butang di bawahnya. Anda tidak akan mengetahui tentang hadiah yang akan disediakan seterusnya, tetapi semua hadiah berharga—jangan terlepas peluang.

Kami pasti anda akan menemui sesuatu yang anda suka, kerana kami menyediakan pelbagai pertandingan yang melibatkan rangkaian sosial kami, hadiah dan penggalak untuk dagangan anda, bonus untuk copy trading dan hadiah yang anda tidak perlu melakukan apa-apa pun. Kami tidak mendedahkan semua rahsia kami, tetapi hadiah paling menarik yang boleh anda temui ialah:

  •      Rebat lumayan untuk setiap lot yang didagangkan
  •      isyarat dagangan daripada Autochartist secara percuma
  •      $100 untuk pengikut kami yang paling setia
  •      sehari tanpa spread
  •      dan banyak lagi

Jangan lupa bahawa setiap hadiah tersedia hanya sehari dan untuk memastikan anda dapat merebut tawaran yang terbaik, anda perlu melayari bahagian Tawaran Tahun Baru di menu sebelah kanan Ruangan Peribadi anda pada setiap hari bekerja dari 3 hingga 28 Disember. Jika anda mendaftar masuk, kami mengesyorkan anda melanggan surat berita khas kami atau menambah halaman ini ke penanda buku anda dengan segera. Semoga anda gembira menjelajah tawaran perayaan kami!

holidays promotions-and-contests

Mendekati kewangan dan dagangan

Inginkan maklumat eksklusif mengenai strategi dagangan, teknik dagangan serta cara teknik berkenaan dikembangkan? Atau anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut tentang pelaburan dan pengurusan kewangan harian? Ikuti blog kami untuk mengetahui semua itu dan banyak lagi.
Baca lagi Previous

Hasilkan untung pada musim sejuk ini dengan OctaFX

Dari 3 Disember hingga 14 Januari, tingkatkan deposit anda dua kali ganda dengan bonus 100% kami dan berdagang volum yang lebih tinggi dengan untung yang lebih besar menggunakan leveraj 1:1000 masa terhad!
Baca lagi Next
Start livechat