OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Hari Australia: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan bagi indeks AUS200 akan berubah pada 27 Januari 2020 disebabkan oleh Hari Australia yang akan datang. Sila pertimbangkan jadual yang berikut (EET, waktu pelayan) semasa merancang dagangan anda:

Instrumen

Buka

Tutup

AUS200

8:10 pagi

11:59 malam

Ambil perhatian bahawa sebarang dagangan yang terbuka semasa waktu penutupan dagangan akan dibawa ke hari berikutnya.

Kami mohon maaf atas sebarang kesulitan yang timbul. Sila hubungi Sokongan Pelanggan kami di support@octafx.com jika anda mempunyai sebarang soalan atau berlakunya sebarang kegagalan.

Terima kasih kerana memilih OctaFX sebagai broker pilihan anda!

 

 

Hari Martin Luther King: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan untuk beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh Hari Martin Luther King yang akan datang. Perubahan akan berlaku pada 20 Januari 2020. Sila pertimbangkan jadual yang berikut semasa merancang dagangan anda.
Baca lagi Previous

Pemain Kedua Belas: Liga Perdana ICEA

Apabila terdapat peluang, kami ingin terlibat dengan usaha yang selaras dengan kepercayaan teras kami. Sama ada melibatkan badan amal tempatan mahupun organisasi bukan untung yang berkhidmat untuk mereka yang memerlukan, kami ingin mengiktiraf usaha mereka dan turut sama membantu. Dalam keadaan ini, kami telah menemui kumpulan yang benar-benar memerlukan yang platform pendidikan dan perundingan mereka memberikan kesan yang penting terhadap masyarakat mereka.
Baca lagi Next
Start livechat