OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX: mudanças nas condições de negociação devido à votação Brexit de 23 de junho.

Undian “Brexit” yang akan diadakan pada 23 Jun tahun ini, berkenaan sama ada British harus keluar daripada EU atau tidak, merupakan hari yang penting untuk diketahui oleh pelanggan OctaFX.

OctaFX bertindak balas terhadap peningkatan kemungkinan terdapatnya beberapa perubahan dalam pasaran mata wang, dengan itu, OctaFX akan mengemas kini syarat dagangannya.

Disebabkan oleh undian Brexit, OctaFX akan meningkatkan keperluan margin pada semua pasangan mata wang, termasuk paun British (GBP) dan Euro (EUR), bermula dari 23 Jun hingga 27 Jun. Keperluan margin akan dinaikkan kepada 1 peratus pada pasangan GBP (1:100) dan 0.5 peratus pada pasangan EUR (1:200). Pada hari pungutan suara tersebut iaitu 23 Jun, keperluan margin pada pasangan paun British boleh dinaikkan kepada 2% (1:50).

Undian ini tidak boleh diabaikan oleh pedagang dan pasaran.

Selain itu, sila ketahui bahawa sentiasa terdapat kemungkinan risiko dalam pelaburan. OctaFX ingin anda mengetahui bahawa keperluan boleh berubah bergantung pada ketidaktentuan pasaran.

brexit-vote

Saints Foundation menjaringkan gol di stadium Saint Mary dengan bantuan OctaFX.

Bola sepak merupakan sebahagian yang penting dalam masyarakat kita dan dikenali di dunia sebagai sukan universal di banyak negara. Ia mendidik dan memberi inspirasi kepada orang ramai pelbagai usia, menyatukan orang ramai dan masyarakat.
Baca lagi Previous

OctaFX membantu sukan layar orang kurang upaya di Bali

Kami di OctaFX dengan gembiranya menyokong pendidikan dan yayasan sukan yang membantu membuat perubahan dalam kehidupan orang kurang upaya.
Baca lagi Next
Start livechat