OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pusingan ke-52 pertandingan demo Juara OctaFX: kini tiba masanya untuk mengenali para pemenang!

Keputusan bagi Pusingan ke-52 pertandingan demo Juara OctaFX kini telah tiba, jadi mari kita bertemu dan mengucapkan tahniah kepada para pemenang terbaru yang berkongsi dana hadiah yang berjumlah $1000. Mereka amat teruja untuk berkongsi rahsia serta teknik kejayaan mereka bersama anda. Mari kita alu-alukan pemenang berkenaan:
 
●     Tempat pertama dengan ganjaran sebanyak USD 500 diterima oleh Cik Nur Maid dari Indonesia.
●     Tempat kedua dengan ganjaran sebanyak USD 300 diterima oleh Cik Nur Hasyim dari Indonesia.
 
Anda ingin mempelajari cara untuk berdagang dan terus menang? Baca petua kejayaan daripada para pedagang terbaik kami!

Bagaimanakah cara untuk menang buat kali pertama anda menyertai pertandingan ini? Adakah anda perlu mengikuti berita atau gerak hati anda sendiri? Adakah anda perlu melakukan dagangan ketika waktu ketidakstabilan tinggi? Ketahui jawapannya melalui kisah kejayaan oleh juara-juara OctaFX:


Tempat pertama: Cik Nur Maid dari Indonesia

zhafira

Indonesia
Rank1 Gain33495.14%

Terima kasih atas ucapan tahniah yang diberikan! Saya amat gembira kerana buat pertama kalinya berada pada tempat pertama, sememangnya usaha keras saya selama ini telah membuahkan hasil! Saya melakukan dagangan pada setiap hari dan juga akan mencuba nasib dalam pertandingan lain. Rahsia kejayaan saya ialah kesabaran dan strategi yang saya gunakan ialah permintaan & penawaran dan juga MM yang baik. Saya telah mula berdagang sejak 6 tahun lalu dan saya bertekad untuk mempertingkatkan keupayaan saya untuk menjadi lebih baik. Terima kasih kepada OctaFX kerana telah memberikan penghargaan terhadap kemahiran dagangan saya!


Tempat kedua: Cik Nur Hasyim dari Indonesia

BangCholik

Indonesia
Rank2 Gain16994.66%

Sememangnya saya amat berbangga dan amat gembira. Saya tidak meluangkan terlalu banyak masa dalam pertandingan ini. Saya akan turut serta dalam pertandingan serta promosi akan datang sambil terus berusaha untuk mempelajari cara untuk berdagang, mungkin disebabkan oleh penggunaan MM dengan baik.  Strategi yang saya gunakan ialah dengan mengenalpasti kawasan penawaran dan permintaan, yang membantu saya meramal arah pergerakan pasaran. Bolehkah saya memenangi pertandingan ini - tidak, kerana saya hanya meluangkan sejumlah kecil wang untuk mempelajari mengenai dagangan. Pedagang perlu belajar untuk menjadi lebih sabar.

Anda bersedia untuk mencuba sendiri pertandingan demo Juara OctaFX ini? Hanya beberapa minit sahaja diperlukan untuk anda menyertai pertandingan hebat ini. Hanya daftar di sini dan sahut cabaran ini!

Sertai pertandingan Demo Juara OctaFX untuk peluang menjadi pemenang!

octafx-champion

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri 2016 daripada OctaFX.

OctaFX mengucapkan tahniah dan syabas kepada semua pelanggan kami yang beragama Islam, yang telah selesai berpuasa di bulan Ramadan.
Baca lagi Previous

Pusingan 53 pertandingan demo OctaFX Champion: masa untuk mengetahui pemenangnya!

Keputusan Pusingan 53 pertandingan demo OctaFX Champion sudah diketahui.
Baca lagi Next
Start livechat