OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pertandingan Demo OctaFX Champion, pusingan 79: Bercita-cita besar. Bermula kecil. Bertindak pantas.

Pusingan 79 Pertandingan Demo OctaFX Champion sudah selesai. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD1000 pada bulan ini!

  • Tempat Pertama dengan hadiah USD500 dimenangi oleh Adytio Rahmawan dari Indonesia
  • Tempat Kedua dengan hadiah USD300 dimenangi oleh Suryani Sihombing dari Indonesia
  • Tempat Ketiga dengan hadiah USD100 dimenangi oleh Agustiana dari Indonesia
  • Pemenang tempat terakhir Albinus Bin Maladie dari Malaysia menerima USD100

Jangan lupa untuk melihat temu bual dengan para pemenang di bawah yang mendedahkan rahsia mereka untuk dagangan yang berjaya dan menjadi juara seterusnya dalam Pertandingan Demo OctaFX Champion!

 

TEMPAT PERTAMA ADYTIO RAHMAWAN DARI INDONESIA:

Saya sangat gembira kerana saya menang daripada ribuan peserta lain. Saya tidak meluangkan banyak masa kerana berdagang menggunakan telefon pintar, jadi saya boleh berdagang di mana-mana sahaja dan bila-bila masa. Sudah tentu saya akan menyertai pertandingan yang lain.

Faktor utama kejayaan saya adalah bersabar semasa berdagang dan pengurusan yang baik. Saya tiada strategi yang khusus, hanya kemahiran pengurusan yang baik dan saya tidak merancang untuk mencuba teknik yang lain.

Pada masa pertandingan ini, keuntungan terbesar saya adalah pada pasangan GBPUSD dan saya hanya mengalami kerugian yang kecil.

Jika anda ingin menjadi pedagang yang baik dan ingin mengetahui tempoh untuk anda menjadi pedagang yang baik, saya tidak pasti, kerana kemampuan setiap orang adalah berbeza. Terdapat pedagang yang baru bermula tetapi berjaya mendapat untung, manakala sesetengahnya mengambil masa yang lebih lama.

 

TEMPAT KEDUA SURYANI SIHOMBING DARI INDONESIA:

Saya sangat gembira walaupun malam tadi saya terpaksa kerugian kira-kira $650. Sekurang-kurangnya keputusan ini mengurangkan kesedihan saya. Saya juga tidak terfikir akan menjadi salah seorang daripada juara kerana saya jauh ketinggalan daripada peserta lain.

Saya menikmati masa berdagang saya dan saya akan menyertai pertandingan lain pada masa akan datang.

Saya berjaya kerana saya cuba mengawal emosi apabila membuka sesebuah kedudukan. Saya tiada sebarang strategi. Saya cuma tahu bahawa apabila harga di bawah garis arah aliran, saya memasuki pasaran.

Jika anda ingin menjadi pedagang yang bagus, anda memerlukan masa yang lama dan pengorbanan.

 

TEMPAT KETIGA: AGUSTIANA DARI INDONESIA

Saya sangat gembira kerana saya menang! Saya akan mengambil bahagian dalam pertandingan lagi kerana pertandingan ini tiada risiko.

Saya rasa kesabaran ialah faktor penting untuk memenangi pertandingan ini. Saya juga mempunyai rancangan dagangan yang saya gunakan dan saya belajar tanpa mengenal lelah.

 

Jadi juara OctaFX

Capai tahap seterusnya dalam kerjaya dagangan anda. Keuntungan bersamaan dengan hadiah wang tunai, oleh itu daftar hari ini untuk mengambil bahagian dalam pusingan seterusnya Pertandingan Demo OctaFX Champion.

promotions-and-contests

Komisen tahap kedua untuk IB bertaraf tinggi

Untuk semua yang menyertai atau berminat dengan program ahli gabungan, kami dengan gembiranya mengumumkan bahawa kami secara rasminya telah melancarkan program Master IB.
Baca lagi Previous

Usaha Amal Ramadan di Malaysia: menyokong Pusat Jagaan Cahaya Kasih Bestari

Di OctaFX, kami berusaha menyokong masyarakat setempat dan menghasilkan kesan yang positif. Kami telah melancarkan program amal pada bulan Ramadan yang mulia untuk membantu mereka yang memerlukan. Di Malaysia, kami membuat keputusan untuk memberikan sokongan kepada Pusat Jagaan Cahaya Kasih Bestari, sebuah organisasi yang membantu anak-anak yatim dari usia yang sangat muda. Melalui aktiviti dagangan anda, kami dapat mengumpulkan dan menderma sebanyak RM29,500 untuk usaha yang murni ini.
Baca lagi Next
Start livechat