OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Selamat Menyambut Bulan Ramadan 2016 dari OctaFX

Para pedagang yang dihormati!

OctaFX ingin mengucapkan kepada semua pedagang yang beragama Islam, selamat menyambut bulan Ramadan – bulan yang mulia dan paling dinanti-nantikan dalam takwim Islam. Ramadan memberikan peluang untuk umat Islam bermuhasabah diri dan terus beribadat kepada-Nya. Ia sememangnya antara hari-hari yang penting dalam tahun Islam.

OctaFX mendoakan agar Ramadan kali ini memberikan keberkatan dan kebahagiaan kepada anda.

Semoga Allah SWT melimpahkan kurnia dan rahmat-Nya kepada anda. Diharapkan musim cuti Ramadan kali ini dapat membawa kebahagiaan dan membimbing anda ke jalan yang benar. Bersyukurlah atas segala limpah kurnia-Nya! Marilah kita saling bermaaf-maafan di bulan yang mulia ini.

Semoga Ramadan Mubarak ini sentiasa menyinari hati sanubari anda!

holidays

Jadual Dagangan Hari Peringatan AS

OctaFX ingin memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual dagangan untuk XAU/USD dan XAG/USD sempena Hari Peringatan AS pada 30 Mei. Dagangan ditutup Isnin, 30 Mei 2016 pada 20:00 (EET, Masa pelayan) dan dibuka semula Selasa, 31 Mei 2016 pada 01:00 (EET, Masa pelayan).
Baca lagi Previous

Hadiah pertama dalam Pusingan ke-51 Pertandingan demo Juara OctaFX menjadi hadiah ulang tahun.

Satu lagi Pusingan pertandingan demo Juara OctaFX kini berakhir, dan kami dengan bangganya ingin mengumumkan para pemenangnya:
Baca lagi Next
Start livechat