OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Respons Amal COVID 19 

Pandemik COVID-19 telah memberikan kesan yang negatif kepada orang di seluruh dunia. Kami faham bahawa waktu yang mencabar sekarang ini menyebabkan masa depan yang tidak dapat diramalkan. Namun begitu, daripada tidak berbuat apa-apa, kami telah membuat keputusan untuk bertindak dan berjuang! 

Kami telah menyumbangkan sebanyak USD 25,000 kepada organisasi amal yang berada di Asia. Aksi Cepat Tanggat, Indonesia; Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia, Malaysia; Vallalar Educational Trust, India; Award Pakistan, Pakistan; ialah penerima sumbangan kami. Organisasi bukan untung ini menumpukan perhatian pada khidmat kepada keluarga, golongan miskin dan pekerja perubatan—mereka yang paling terkesan dengan COVID-19. Dana tersebut akan digunakan untuk topeng perubatan, cecair pembasmi kuman untuk tangan dan makanan untuk kanak-kanak. 

Kami komited untuk berkhidmat kepada masyarakat dan rakan kongsi strategik. Pertolongan ini akan menyediakan bantuan jangka pendek. Kami mengakui keperluan untuk bertindak bersama-sama dan membentuk rancangan jangka panjang pada waktu yang mencabar ini. Kami sudah memperkenalkan beberapa langkah untuk membantu mereka yang memerlukan dan mempunyai rancangan untuk terus berbuat begitu. 

Salah satu langkah tersebut telah dilaksanakan baru-baru apabila kami mengurangkan spread kami dengan ketara sehingga 14 mata, membolehkan anda memaksimumkan keuntungan anda pada waktu yang menyulitkan ini. Selain itu, anda boleh mengikuti Instagram kami jika belum berbuat begitu. Di sana anda dapat menulis kepada kami tentang organisasi amal kegemaran anda. Kami sentiasa berasa senang untuk menyemaknya dan mungkin menghulurkan sokongan kepada organisasi bukan untung di tempat anda. Kami komited untuk berkhidmat kepada anda.

 

 

charity

Cuti Hari Easter: perubahan jadual dagangan 2020

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan untuk beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh cuti Hari Easter yang akan datang. Perubahan ini akan berlaku dari 9 hingga 13 April 2020. Sila pertimbangkan jadual yang berikut semasa merancang dagangan anda.
Baca lagi Previous

OctaFX diiktiraf untuk kecemerlangan

Kami telah dicalonkan dan memenangi anugerah Broker ECN terbaik dan akaun FX Islam terbaik untuk tahun 2020 oleh World Finance.
Baca lagi Next
Start livechat