OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pertandingan demo Mingguan cTrader, Pusingan ke-38: kejayaan baru dan peluang baru

Satu lagi pertandingan mingguan kini berakhir, dan dengan itu kami ingin memperkenalkan lima pedagang bertuah yang berjaya memperoleh kemenangan untuk pusingan ke-38 dalam pertandingan demo Mingguan cTrader. Kali ini, semua pemenang nampaknya datang dari Indonesia! Hadiah berjumlah $400 akan dibahagikan berdasarkan kedudukan mereka:

  • Tempat pertama dengan ganjaran sebanyak $150 diterima oleh En. Kurnia Hardiansyah dari Indonesia.
  • Tempat kedua dengan ganjaran sebanyak $100 diterima oleh En. Ahlaludin dari Indonesia.
  • Tempat ketiga dengan ganjaran sebanyak $75 diterima oleh En. Agus Hendriyanto dari Indonesia.
  • Tempat keempat dengan ganjaran sebanyak $50 diterima oleh En. Galoeh Otomo dari Indonesia.
  • Tempat kelima dengan ganjaran sebanyak $25 diterima oleh Cik Umu Hikmatin, Se.MM dari Indonesia.

Pertandingan demo Mingguan cTrader merupakan peluang bebas risiko untuk mereka yang ingin menguji kemahiran dagangan mereka dalam persekitaran yang lebih kompetitif. Dengan mengambil bahagian dalam pertandingan demo Mingguan cTrader OctaFX, anda dapat mempelajari banyak perkara ketika bersaing dengan peserta lain. Pertandingan demo Mingguan cTrader juga merupakan peluang menarik untuk anda memenangi hadiah berharga tanpa mempertaruhkan wang sebenar. Daftar sekarang untuk mengambil bahagian dalam Pusingan seterusnya yang akan bermula kurang 10 hari dari sekarang!

Pertandingan demi Mingguan cTrader OctaFX: peluang anda untuk memenangi wang tunai berjumlah $150!

ctrader-weekly promotions-and-contests

Pusingan ke-48 pertandingan demo Juara OctaFX: pemenang diraikan

Keputusan Pusingan ke-48 pertandingan demo Juara OctaFX kini diumumkan, dan tibalah masanya untuk kita raikan para pemenang yang berjaya memperolehi kedudukan teratas
Baca lagi Previous

Perubahan jadual dagangan disebabkan anjakan waktu musim panas

OctaFX ingin memaklumkan kepada anda mengenai perubahan terhadap jadual dagangan. Bermula 13 Mac 2016, anjakan waktu musim panas akan berlaku di Amerika Syarikat. Negara-negara Eropah akan mengalami perubahan waktu musim panas 2 minggu berikutnya, iaitu pada 27 Mac 2016. Sepanjang tempoh berkenaan, kami akan mengubah suai jadual dagangan pada setiap hari Jumaat: dagangan akan ditutup pada jam 23:00 EET (Waktu pelayan).
Baca lagi Next
Start livechat