OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Deposit dan Pengeluaran wang anda melalui Neteller!

Berita baik kepada semua pemegang akaun Neteller - kami kini menerima deposit dan lakukan pengeluaran melalui sistem pembayaran Neteller.

Jabatan Kemajuan OctaFX beranggapan setiap kemungkinan untuk memjadikan dagangan anda lebih mudah.

Kini kami bersedia memperkenalkan salah satu cara deposit - memperkenalkan deposit melalui Neteller.

Ianya Percuma - tiada komisen diminta, dan segera. Pengeluaran juga cepat dan percuma.

E-wallet Neteller merupakan mudah, fleksibel dan mesra pengguna sistem yang dikenali secara global. Ia juga cepat, senang dan pembayaran yang selamat.

Proses deposit menjadi lebih mudah dan mengurangkan penipuan.

"Pemindahan segera, 100% dana ditanggung, MasterKad terkandung, sokongan 19 matawang dan 13 bahasa, kadar rendah FX merupakan sebab Neteller digunakan pengguna dan peniaga" - kata pemilik syarikat

Jabatan Kewangan OctaFX sentiasa bangga menggunakan dan bekerjasama dengan organisasi dikenali sedunia demi kemudahan anda dan keselamatan dana anda. Sertai bersama pengguna melebihi 7 billion - pilih Neteller untuk deposit ke akaun anda!

Bersama kami lagi untuk berita dan kemaskini daripada OctaFX

improvements

Pusing 23 OctaFX Pemenang Juara akan tunjukkan kegigihannya!

Pertandingan demo bulanan yang paling popular kami "Juara OctaFX" memberikan 1000USD terus ke akaun peniaga '! 1515 peserta berjuang untuk gelaran dan hadiah dan di sini adalah nama-nama mereka di Pusingan 23 pemenang OctaFX Juara Demo Peraduan.
Baca lagi Previous

OctaFX mengucapkan selamat ulangtahun ke 81 kepada kumpulan bola PERSIB Bandung!

Hari ini rakan kongsi kami, kelab bola sepak Indonesia PERSIB Bandung, meraikan ulang tahun ke-81! Kami berbangga untuk memberikan ucapan tahniah kepada pasukan yang luar biasa ini!
Baca lagi Next
Start livechat