OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018 daripada OctaFX

Hari Raya Aidilfitri diiktiraf secara meluas sebagai hari untuk merenung dan bermuhasabah, hari yang penuh kerahmatan dan kebahagiaan. Semoga hari perayaan ini memberi anda kegembiraan dan semoga tahun ini membuahkan hasil untuk anda sekeluarga.

Peroleh lebih banyak untung pada bulan Ramadan ini dengan tawaran Ramadan yang istimewa! 4 tawaran Ramadan masih berlaku untuk Anda sehingga 21 Juni.

Gandakan keuntungan anda dengan bonus deposit 100%, disediakan untuk sebarang jumlah deposit!

Gunakan leveraj 1:1000 untuk membuka dagangan dengan 1000 kali ganda volum dan itu bermakna 1000 kali ganda lebih untung! Dengan leveraj 1:1000, anda boleh membuka dagangan untuk 10 lot, sedangkan sebelum ini anda hanya boleh membuka 0.01 lot. Apabila anda menutup dagangan yang berjaya dengan volum 10 lot, anda akan mendapat untung 1000 kali ganda lebih banyak!

Layari kedai Berdagang&Menang, kami menyediakan diskaun 20% untuk semua hadiah pada bulan Ramadan ini! Ketahui lebih lanjut tentang program Berdagang&Menang.

Ramadan ialah bulan yang mulia dan pada bulan ini digalakkan untuk saling menghormati dan membantu mereka yang memerlukan. Pada bulan Ramadan ini, OctaFX memberikan $0.10 daripada setiap lot yang didagangkan kepada kebajikan! Mari kita sebarkan kebaikan dan sifat yang positif pada bulan Ramadan ini.

Anda boleh melihat semua Tawaran Ramadan di sini.

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Terima kasih kerana memilih OctaFX sebagai broker pilihan anda

holidays

PERTANDINGAN DEMO JUARA OCTAFX, PUSINGAN 75: INDONESIA MENGUASAI PERSAINGAN

Pusingan 75 Pertandingan Demo Juara OctaFX sudah selesai. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD1000 pada bulan ini!
Baca lagi Previous

Perubahan Dalam Jadual Dagangan Untuk Hari Kemerdekaan

OctaFX ingin memaklumkan tentang perubahan dalam jadual dagangan pada 3-4 Julai.
Baca lagi Next
Start livechat