OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Lima tawaran hebat, satu Ramadan yang hebat

Bulan Ramadan yang mulia telah bermula dalam waktu yang mencabar. Sehubungan dengan itu, kami telah membuat keputusan untuk menjadikan bulan Ramadan ini yang paling indah dan mengagumkan setakat ini. Kami melakukannya dengan melaksanakan lima tawaran luar biasa yang seharusnya membantu semua orang memaksimumkan untung mereka! 

Berikut ialah tawarannya: 

  • Terima bayaran ganjaran USD 3 setiap kali anda membuat pesanan satu lot XAUUSD apabila anda telah mendagangkan satu lot bagi mana-mana instrumen. 
  • Kumpulkan bayaran ganjaran USD 5 setiap kali anda membuat pesanan satu lot XAUUSD apabila anda mendagangkan lebih daripada lapan lot pesanan bagi mana-mana instrumen.
  • Tingkatkan leveraj anda kepada 1:1000.
  • Tingkatkan pelaburan salin dagangan anda sebanyak 50% apabila anda menyalin Pedagang Pakar baru.
  • Tingkatkan bonus deposit anda kepada 100%. 

Untuk menjadikan acara ini lebih luar biasa, kami mendermakan wang sepanjang tempoh kempen ini. Dengan berdagang, seperti yang biasa anda lakukan, kami akan mendermakan dua puluh sen daripada setiap lot kepada organisasi kemanusiaan yang memerangi COVID-19. 

Bermula pada 23 April, acara Ramadan ini akan bermula dan akan berakhir pada 22 Mei pukul 11.59 malam (UTC). Anda boleh mengakses halaman promosi acara ini dengan melayari http://octafx.com/promotions/ramadan-2020/

Kami harap tawaran ini paling menguntungkan bagi anda setakat ini dan memanfaatkan peluang yang berbaloi ini. Kami mengucapkan Selamat Menyambut Ramadan. Semoga rahmat Allah memenuhi hidup anda dengan kemakmuran. Ramadan Al-Mubarak!

 

promotions-and-contests

OctaFX diiktiraf untuk kecemerlangan

Kami telah dicalonkan dan memenangi anugerah Broker ECN terbaik dan akaun FX Islam terbaik untuk tahun 2020 oleh World Finance.
Baca lagi Previous

Perubahan jadual dagangan disebabkan oleh cuti umum di UK dan Eropah pada 8 Mei 2020

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan bagi beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh cuti umum yang akan datang di UK dan Eropah. Perubahan akan berlaku pada 8 Mei 2020. Sila pertimbangkan jadual yang berikut semasa merancang dagangan anda.
Baca lagi Next
Start livechat