OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Empat Pemenang Octafx meraikan kejayaan!

Pusingan ke 29 Kejuaraan pertandingan demo OctaFX telah berakhir dan kini tiba masanya untuk hasil keputusan dipapar untuk tatapan! Seramai 1764 peserta mengambil bahagian didalam pertandingan dan berjaya menghasilkan 60 0000 dagangan untuk tempoh 4 minggu dan kedudukan disusun mengikut pusingan.

Selamat datang kepada pedagang baru di dalam OctaFX Hall of Fame:

  • Tempat pertama dengan hadiah bernilai $500 jatuh kepada Encik Yuri Ohrimenko dari Ukraine
  • Tempat kedua dengan hadiah berniali $300 jatuh kepada Puan Svetlana Goroshevkaya dari Ukraine
  • Tempat ketiga dengan nilai hadiah bernilai $100 jatuh kepada Encik Syamsul Hadi Fitri Amd dari Indonesia
  • Pemenang sagu hati didalam pertandingan adalah Puan Mehwish Raheel dari Pakistan dan berjaya menerima $100

Pasukan OctaFX berterima kasih kepada semua peserta. Kami berasa gembira dengan kesemua peserta yang telah menyokong visi pertandingan kami; pertandingan direka khas untuk anda semua yang bertujuan untuk menjangka keupayaan sebenar anda, menambah pengalaman dan menikmati kegembiraan semasa bertanding di dalam akaun demo!

lawati laman Berita Syarikat untuk mendapat gambaran dan inspirasi dari hasil temubual para pemenang dan sekaligus membongkar rahsia pemenang Octafx!

Kami ingin mengingatkan bahawa anda hanya ada 1 minggu untuk mendaftar  di Kejuaraan Pertandingan Demo Pusingan Istimewa! Pusingan ke-30 bakal mengejutkan anda dengan rangsangan pertambahan jumlah hadiah! OctaFX menyediakan anda peluang untuk memenangi hadiah bernilai $3000! Jangan teragak agak untuk menyertai pertandingan yang disertai  oleh lebih dari 2700 peserta!

octafx-champion promotions-and-contests

Daftar Kejuaraan OctaFX di Pusingan Peristiwa Penting dan menangi hadiah tiga kali ganda!

OctaFX akan sentiasa berusaha untuk melibatkan lebih ramai penyertaan dari orang ramai untuk menyertai promosi dan peraduan anjuran kami!
Baca lagi Previous

Pemenang Juara OctaFX Pusingan ke-29 Berkongsi Pengalaman!

Hari isnin bersamaan 1 september akan bermulanya Kejuaraan OctaFX untuk Pusingan ke-30, dan pihak kami sangat gembira jika dapat melihat rekod kejuaraan baru dicipta. Pertandingan ini bakal menyaksikan penyertaan lebih dari 3000 peserta yang akan berentap untuk memenangi hadiah wang tunai sebanyak RM3000!
Baca lagi Next
Start livechat