OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Selamat Menyambut Ramadan!

Selamat Menyambut Ramadan dan semoga dagangan anda berjaya! Pada bulan yang mulia ini kami menyediakan 5 tawaran istimewa untuk anda agar dagangan anda pada Ramadan ini lebih menguntungkan dan menyenangkan.

Peroleh lebih banyak untung pada bulan Ramadan ini dengan tawaran Ramadan yang istimewa! 4 Ramadan tawaran masih berlaku kepada anda sehingga 21 Jun.

Gandakan keuntungan anda dengan bonus deposit 100%, disediakan untuk sebarang jumlah deposit!

Gunakan leveraj 1:1000 untuk membuka dagangan dengan 1000 kali ganda volum dan itu bermakna 1000 kali ganda lebih untung! Dengan leveraj 1:1000, anda boleh membuka dagangan untuk 10 lot, sedangkan sebelum ini anda hanya boleh membuka 0.01 lot. Apabila anda menutup dagangan yang berjaya dengan volum 10 lot, anda akan mendapat untung 1000 kali ganda lebih banyak!

Layari kedai Berdagang&Menang, kami menyediakan diskaun 20% untuk semua hadiah pada bulan Ramadan ini! Ketahui lebih lanjut tentang program Berdagang&Menang.

Ramadan ialah bulan yang mulia dan pada bulan ini digalakkan untuk saling menghormati dan membantu mereka yang memerlukan. Pada bulan Ramadan ini, OctaFX memberikan $0.10 daripada setiap lot yang didagangkan kepada kebajikan! Mari kita sebarkan kebaikan dan sifat yang positif pada bulan Ramadan ini.

Selain itu, OctaFX memperkenalkan Kadar Ringgit Tetap untuk pelanggan Malaysia sempena Ramadan ini. Jangan kerugian disebabkan turun naik harga! Promosi Kadar Pertukaran Ringgit Tetap ini akan membolehkan pedagang baru dan semasa membuat akaun dagangan MT4 mereka dengan pilihan kadar pertukaran ringgit tetap diaktifkan (ciri ini adalah kekal dan tidak boleh ditukar selepas pengaktifan). Kadar ringgit tetap OctaFX ialah: USD 1 = RM 3. Anda boleh memilih antara kadar tetap dan kadar berubah jika anda mahu, dan anda boleh menggunakan tawaran Ringgit Tetap pada bila-bila masa, tawaran ini adalah kekal.

Anda boleh melihat semua Tawaran Ramadan di sini.

holidays

PERTANDINGAN DEMO JUARA OCTAFX, PUSINGAN 74: Semuanya boleh dilakukan

Pusingan 74 Pertandingan Demo Juara OctaFX sudah selesai. Kami mengucapkan tahniah kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD 1000 pada bulan ini!
Baca lagi Previous

PERUBAHAN JADUAL DAGANGAN SEMPENA HARI PERINGATAN AS DAN CUTI BANK MUSIM BUNGA UK PADA 28 MEI 2018

Sila ambil maklum mengenai perubahan terhadap jadual dagangan pada hari Isnin, 28 Mei seperti berikut.
Baca lagi Next
Start livechat