OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!

Aidilfitri telah tiba! Sempena Aidilfitri yang bakal tiba, di hujung bulan ramadhan yang mulia, kumpulan OctaFX ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat Islam di seluruh dunia, timur dan barat.

 
Tahniah kami ucapkan dapat penuhi sebulan Ramadhan dengan berpuasa dan beribadah! Moga Allah menerima ibadah puasa anda, dan semua amalan baik yang dilaksanakan. Moga anda dalam keadaan yang baik sepanjang tahun.
 
Pada bulan yang mulia ini, jangan ketinggalan merebut peluang untuk berdoa kepada Allah dalam merayakan bulan yang mulia ini, meringankan beban orang yang memerlukan dan mengucapkan kesejahteraan semua. Moga Allah limpahkan keberkatan di bulan yang mulia ini! Semoga Aidilfitri kali ini membawa seribu keriangan, kemewahan dan masa depan yang baik.
 
Moga anda panjang umur untuk menyambut Ramadhan seterusnya bersama keluarga, kawan dan yang tersayang dengan kesihatan yang baik dan aman. Semoga anda diberkati dan diberi petunjuk dalam setiap urusan.
 
Dalam menyambut Aidilfitri yang mulia, moga Allah yang Maha Berkuasa berkati anda dengan kegembiraan dan rahmat, keamanan dan kekayaan. Moga anda perdagangan anda dengan OctaFX lebih menguntungkan dan bersama-sama dengan kami amatlah dialu-alukan!
 
Salam Aidilfitri!
holidays

Bonus Istimewa untuk semua peserta Pertandingan MyfxBook oleh OctaFX!

$10 akaun bonus akan diberikan sebagai ganjaran kepada setiap peserta, maknanya kami akan memberi sejumlah $30000 kesemuanya!
Baca lagi Previous

Pertandingan Demo OctaFX Champion Pusingan ke-28 dimenangi Indonesia!

Pertandingan kami yang popular telah memasuki pusingan ke-29 dan hari ini dengan bangganya kami mengumumkan keputusan pusingan yang lepas!
Baca lagi Next
Start livechat