OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang Mulia!

Kepada pedagang yang dihormati! Pasukan OctaFX mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia bagi umat Islam. Bulan Ramadhan adalah bulan bagi penganutnya untuk mempertingkatkan keimanan kepada Pencipta dan Hari Akhirat.

Ramadhan adalah bulan yang penuh dengan keberkatan, dan kami mengharapkan agar anda memanfaatkan masa di bulan yang mulia ini dengan sebaiknya.Moga Allah SWT memberikan

keberkatan, kebahagiaan dan kebaikan kepada setiap umat Islam di dunia ini. Moga Allah SWT menerima puasa dan memakbulkan setiap doa serta memelihara dan menstabilkan diri kita semua dengan adanya keberkatan di bulan yang mulia ini.

Semoga bulan Ramadhan ini menjadi bulan yang dipenuhi dengan keampunan dan memberi petunjuk buat anda dan seluruh keluarga. Ini adalah masa yang terbaik untk melihat, meningkatkan amalan, dan menghulurkan sedekah amal jariah kepada yang memerlukan.

Ramadan Greetings

Semoga kesucian Ramadhan mengiringi hari anda! Bersyukurlah ke atas segalanya dan semoga Allah SWT memberi ganjaran atas kemurahan hati dan keimanan kepadaNYA.

Salam Ramadhan!

holidays

Pertandingan demo MyFXbook telah dirasmikan dengan jayanya!

$ 5000 menanti tiga pemenang yang bertuah, 3015 peserta yang telah mendaftar pastinya ingin merebut peluang kemenangan ini!
Baca lagi Previous

Jadual Perdagangan Hari Kemerdekaan AS

Bersempena Hari Kemerdekaan AS yang akan tiba pada 4 Julai ini, Bahagian Teknikal OctaFX ingin memaklumkan kepada anda bahawa jadual perdagangan bagi XAU/USD dan instrumen perdagangan XAG/USD akan berubah.
Baca lagi Next
Start livechat