OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pemain Kedua Belas: Liga Perdana ICEA

Apabila terdapat peluang, kami ingin terlibat dengan usaha yang selaras dengan kepercayaan teras kami. Sama ada melibatkan badan amal tempatan mahupun organisasi bukan untung yang berkhidmat untuk mereka yang memerlukan, kami ingin mengiktiraf usaha mereka dan turut sama membantu. Dalam keadaan ini, kami telah menemui kumpulan yang benar-benar memerlukan yang platform pendidikan dan perundingan mereka memberikan kesan yang penting terhadap masyarakat mereka.

Kami berhubung secara terus dan dengan bangganya mengumumkan kerjasama kami dengan kumpulan arkitek dan pemain kriket yang dihormati. India terkenal dengan pemain kriket legenda dan perlawanan kelas pertama yang berjaya, juga tempat terletaknya pusat bagi bidang lain yang terunggul iaitu Institute of Civil Engineers and Architects (ICEA). 

ICEA ialah badan bukan untung bagi arkitek, jurutera awam, pereka bentuk dalaman dan perancang bandar, ditubuhkan pada tahun 1966 dan memberi khidmat di bandar Surat. ICE telah memberikan kesan yang hebat dalam masyarakat tempatan dengan mengadakan seminar dan bengkel teknikal serta membangunkan infrastruktur. Namun begitu, sekali setahun mereka menukar kesenian mereka untuk semangat kesukanan di padang kriket. 

Kumpulan yang kreatif ini membantu menubuhkan 'Liga Perdana ICEA'. Sekarang pada tahun kedua, kejohanan kriket tujuh malam ini terdiri daripada enam pasukan, menampilkan lebih daripada seratus pemain berkelayakan dan hampir 500 penonton di Maniba Cricket Ground, di Surat. Kami sukar untuk membuat keputusan kerana terdapat begitu banyak pasukan hebat yang ingin menyertai undangan yang mendebarkan ini, tetapi akhirnya pasukan Octa Indian mendapat tajaan daripada kami. 

Bermula pada bulan Januari 2020, Octa Indian memulakan undangan ini dengan bersemangat, memenangi empat perlawanan pertama mereka, sebelum tewas dengan satu wiket dalam perlawanan kelima mereka. Octa Indian yang diketuai oleh Nikunj Thakor menamatkan kejohanan ini dengan rekod lima kemenangan dan tiga kekalahan. 

Kami berasa gembira menjadi pemain kedua belas untuk pasukan Octa Indian! 

sponsorship

Hari Australia: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan bagi indeks AUS200 akan berubah pada 27 Januari 2020 disebabkan oleh Hari Australia yang akan datang. Sila pertimbangkan jadual yang berikut (EET, waktu pelayan) semasa merancang dagangan anda:
Baca lagi Previous

Hari Presiden AS: jadual dagangan

Pada 17 Februari 2020, jadual dagangan bagi beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh Hari Presiden AS yang akan datang. Sila pertimbangkan perubahan di bawah apabila merancang dagangan anda (EET, waktu pelayan).
Baca lagi Next
Start livechat