OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Kesimpulan: Kejayaan Hari Amal Antarabangsa

Acara Hari Amal Antarabangsa bermula pada 5 September dan berakhir pada 11 September. Kami telah meminta anda untuk meraikan hari ini bukan hanya bersama kami, tetapi bersama semua orang di seluruh dunia. Jumlah yang didermakan adalah berdasarkan peratusan volum yang didagangkan semasa tempoh acara tersebut.

Kini acara tersebut sudah selesai, keputusannya sudah diperoleh! Atas usaha anda yang aktif berdagang, sebanyak USD 11,213 telah dikumpulkan. Anda pasti gembira mengetahui bahawa wang ini telah didermakan kepada badan amal tempatan bagi tujuan yang paling mempengaruhi kehidupan manusia.

Atas bantuan anda, kami dapat menyediakan sokongan kepada bayi yang kurang upaya dan pelajar luar bandar yang miskin, memberi makan kepada kanak-kanak yang miskin dan memberi pendidikan kepada mereka yang kurang mendapat perhatian. Negara yang terlibat dalam pemberian derma ini ialah India, Indonesia, Malaysia, Pakistan, Thailand dan Vietnam.

Kami menghargai penyertaan anda dalam acara penting ini yang berkemungkinan menghasilkan kehidupan yang lebih baik. Kerjasama anda telah membuahkan kejayaan yang besar untuk acara Hari Amal Antarabangsa pada tahun ini!

Status pengguna dilancarkan: lebih banyak manfaat untuk anda

Susulan maklum balas anda, kami telah membuat program status yang boleh meningkatkan pengalaman anda dengan perkhidmatan kami. Anda boleh menyertainya secara percuma sekarang dan memperkasa dagangan anda, mengakses manfaat eksklusif dan menikmati manfaat perkhidmatan yang lain dengan segera.
Baca lagi Previous

PEMENANG SUPERCHARGED 2 PUSINGAN 11: CARA MENDAPATKAN KEDUDUKAN TERATAS

Pusingan kesebelas Supercharged 2 sudah berakhir! Temui para pemenang bagi semua tiga kategori.
Baca lagi Next
Start livechat