OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Memperkenalkan pengurangan spread yang tiada tandingan

Usaha memerangi COVID-19 sangat memberikan kesan kepada manusia di seluruh dunia. Kami membuat keputusan untuk mengambil tindakan yang drastik dengan menurunkan spread sementara anda terpaksa berada di rumah, oleh itu membolehkan anda mendapatkan keuntungan yang lebih tinggi. 

Dengan memasuki MetaTrader 4, anda boleh memanfaatkan spread sehingga 14 mata lebih rendah. Anda akan dapat memanfaatkan spread yang lebih rendah ini tanpa had masa.

Kami komited terhadap kemakmuran pelanggan kami dan keluarga mereka. Itulah sebabnya kami menetapkan untuk mengekalkan spread ini rendah, pada pasangan mata wang terpilih, selama yang boleh walaupun berlakunya ketaktentuan yang tinggi dalam pasaran.  

Kami mengurangkan spread sehingga 14 mata bagi pasangan mata wang yang berikut: EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, USDCAD, AUDUSD, AUDNZD, AUDCAD, AUDCHF, CADCHF, EURCAD, EURGBP, EURNZD, AUDJPY, CHFJPY, EURAUD, EURJPY, CADJPY, GBPJPY, GBPNZD dan EURCHF. 

Semoga anda dan keluarga anda berada dalam keadaan selamat sepanjang tempoh ini. 

Pengumuman perdagangan penting

Berkuat kuasa pada pukul 12.51 petang dan pukul 12.56 petang (GMT), kami menutup semua pesanan terbuka pada semua platform. Akses dagangan pada indeks US30 dan NAS100 telah digantung buat sementara. Hal ini disebabkan oleh status kewangan global pada masa ini, ancaman kekurangan.
Baca lagi Previous

Cuti Hari Easter: perubahan jadual dagangan 2020

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan untuk beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh cuti Hari Easter yang akan datang. Perubahan ini akan berlaku dari 9 hingga 13 April 2020. Sila pertimbangkan jadual yang berikut semasa merancang dagangan anda.
Baca lagi Next
Start livechat