OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Hari Martin Luther King: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan untuk beberapa instrumen dagangan akan berubah disebabkan oleh Hari Martin Luther King yang akan datang. Perubahan akan berlaku pada 20 Januari 2020. Sila pertimbangkan jadual yang berikut semasa merancang dagangan anda.

Untuk kemudahan anda, kami menyediakan jadual waktu untuk anda (EET, waktu pelayan):

Instrumen

Buka

Tutup

XAUUSD

1:00 pagi

8:00 malam

XAGUSD

1:00 pagi

8:00 malam

JPN225

1:00 pagi

8:00 malam

SPX500

1:00 pagi

8:00 malam

NAS100

1:00 pagi

8:00 malam

US30

1:00 pagi

8:00 malam

Sila ambil perhatian bahawa mana-mana dagangan yang terbuka pada waktu penutupan waktu dagangan akan dibawa ke hari berikutnya.

Kami ingin memohon maaf atas sebarang kesulitan yang berlaku disebabkan perkara ini. Sila hubungi Sokongan Pelanggan kami di support@octafx.com jika anda mempunyai sebarang soalan atau berlakunya sebarang kegagalan.

Terima kasih kerana memilih OctaFX sebagai broker pilihan anda!

 

trading-schedule

Kejayaan kempen amal Nabi Muhammad SAW

Sepanjang tahun ini, kami telah mengadakan beberapa kempen amal. Baru-baru ini, kami telah menetapkan hari kelahiran Nabi Muhammad SAW sebagai hari untuk kempen amal. Kami dengan bangganya mengumumkan bahawa acara amal ini terbukti merupakan acara paling cemerlang pada tahun ini!
Baca lagi Previous

Hari Australia: jadual dagangan

Kami ingin memaklumkan bahawa jadual dagangan bagi indeks AUS200 akan berubah pada 27 Januari 2020 disebabkan oleh Hari Australia yang akan datang. Sila pertimbangkan jadual yang berikut (EET, waktu pelayan) semasa merancang dagangan anda:
Baca lagi Next
Start livechat