OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Komisen tahap kedua untuk IB bertaraf tinggi

Untuk semua yang menyertai atau berminat dengan program ahli gabungan, kami dengan gembiranya mengumumkan bahawa kami secara rasminya telah melancarkan program Master IB. Program ini menggalakkan rakan kongsi kami yang paling berpengaruh untuk menarik IB lain dan pelanggan mereka kepada perkhidmatan kami. Sebagai ganjaran, kami memperkenalkan skala bayaran komisen yang progresif, bermula dari 10%.

Komisen tahap kedua ini ialah ganjaran yang berdiri sendiri sebagai tambahan kepada mana-mana bayaran standard untuk aktiviti pelanggan bagi kedua-dua Master IB dan IB yang mereka rujuk. Ini bermakna anda sebagai Master IB mendapat ganjaran bagi dagangan setiap orang dalam rangkaian anda: komisen IB anda yang biasa untuk pelanggan yang anda rujuk secara langsung dan komisen Master IB untuk pelanggan IB yang anda dapatkan. Secara keseluruhan, jumlahnya agak besar!

Tidak seperti komisen untuk pedagang yang anda rujuk secara langsung, komisen Master IB dikumpulkan sepanjang bulan dan dibayar kepada anda pada akhir bulan. Lebih aktif IB dalam rangkaian anda, lebih tinggi peratusan yang anda dapat—jumlah awalnya 10% daripada bayaran komisen yang IB anda dapat.

Untuk memohon keistimewaan Master IB, anda perlu menulis kepada kami di ib@octafx.com atau hubungi Sokongan Pelanggan kami dan jemput sekurang-kurangnya lima IB lain sebagai rujukan anda. Pengurus peribadi anda akan membimbing anda melalui proses seterusnya.

new_features

Supercharged 2: berdagang untuk kejayaan

Pertandingan sebenar baru dengan hadiah yang lumayan sudah bermula! Tempat pertama: BMW X5 M, Samsung Galaxy S9, Apple iPhone 8, Huawei P20 PRO
Baca lagi Previous

Pertandingan Demo OctaFX Champion, pusingan 79: Bercita-cita besar. Bermula kecil. Bertindak pantas.

Pusingan 79 Pertandingan Demo OctaFX Champion sudah selesai. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD1000 pada bulan ini!
Baca lagi Next
Start livechat