OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Diumumkan para pemenang pertandingan demo mingguan cTrader Pusingan 30!

Satu lagi pusingan pertandingan demo mingguan cTrader sudah berakhir dan kami dengan gembiranya mengalu-alukan 4 orang pemenang yang bertuah!  Para pedagang ini mengetahui cara mengendalikan platform cTrader dengan baik, oleh itu mereka dapat menunjukkan kemahiran dagangan mereka yang pelbagai. Jika anda ingin menjadi salah seorang daripada pemenang OctaFX, hanya daftar untuk menyertai pusingan baharu dan cuba sedaya upaya - kami sentiasa mengalu-alukan peserta baharu!

Pemenang Pusingan 30 telah dianugerahkan dengan hadiah tetap bagi pertandingan demo mingguan cTrader:

  • Tempat pertama dengan hadiah $150 dimenangi oleh En. Abdul Qodir dari Indonesia
  • Tempat kedua dengan hadiah $100 dimenangi oleh En. Imam Mustaqim dari Indonesia
  • Tempat ketiga dengan hadiah $75 dimenangi oleh En. Roman Volokhov dari Ukraine
  • Tempat keempat dengan hadiah $50 dimenangi oleh En. Imam Sugiono dari Indonesia
  • Tempat kelima dengan hadiah $25 dimenangi oleh En. Saiful Islam dari Bangladesh

Kami berterima kasih kepada semua pedagang yang menyertai pertandingan demo Mingguan cTrader dan kami berharap anda menikmatinya. Kami ingin menggembirakan semua pedagang yang menyertai pertandingan ini dan tidak melihat nama mereka di kalangan pemenang. Anda mempunyai peluang yang hebat untuk menunjukkan kemampuan anda dalam pusingan seterusnya. Daftar sekarang dan terokai semua kelebihan pertandingan demo mingguan cTrader. Kami tidak sabar untuk memberikan ganjaran kepada para pemenang kami yang baharu. Kami mengucapkan semoga berjaya kepada para peserta pusingan seterusnya!

Terokai platform cTrade dengan OctaFX pada akaun demo dan bersedialah untuk dagangan sebenar!

ctrader-weekly promotions-and-contests

Jadual Dagangan Hari Thanksgiving AS 2015

OctaFX ingin memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual dagangan bagi XAU/USD dan XAG/USD pada cuti Hari Thanksgiving AS: 26 November dan 27 November Dagangan ditutup pada hari Khamis, 26 November 2015, jam 20:00 (EET, Waktu pelayan). Hari berikutnya Jumaat, 27 November, dagangan ditutup pada 20:45 EET (Waktu pelayan)
Baca lagi Previous

Pemenang Pusingan 14 OctaFX Supercharged berkongsi rahsia kejayaan beliau  

Pertandingan sebenar OctaFX Supercharged merupakan cabaran yang menarik untuk para pedagang di seluruh dunia bersaing bagi merebut hadiah utama - Tesla Model S!
Baca lagi Next
Start livechat