OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Nama Juara OctaFX Pusingan 38 diumumkan!

Berita baik - empat orang pedagang lagi kini boleh berbangga menjadi juara OctaFX! Pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 38 sudah selesai. Empat orang pedagang yang bertuah kini berkongsi dana hadiah sebanyak $1000 mengikut kedudukan mereka. Pertandingan ini yang kini menjadi pertandingan tetap dan disertai ramai masih menjemput pedagang baharu untuk menyertai. Kini kami mengalu-alukan juara Pusingan 38 yang menyertai OctaFX Hall of Fame:

  • Tempat pertama dengan hadiah USD500 dimenangi oleh En. Crisojohennus Egi Bin Johnson dari Malaysia
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah USD300 dimenangi oleh En. Carvel Gabbidon dari Jamaica
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah USD100 dimenangi oleh En. Achmad Dermawan Simatupang dari Indonesia
  • Pemenang tempat terakhir dalam pertandingan ini, En. Andrey Gladkihdari Hungary dihadiahkan USD100

Akaun demo merupakan alat yang bagus untuk belajar dan meningkatkan kemampuan dagangan anda. Anda boleh berlatih berdagang menggunakan pertandingan ini sebelum benar-benar berdagang! Pertandingan ini bukan alat pembelajaran biasa, tetapi juga merupakan peluang yang mengujakan untuk berkongsi pengalaman anda dengan pedagang lain. Hanya beberapa hari sahaja lagi kami akan menyiarkan temubual dengan pemenang Pusingan 38 dan kami harap beberapa jawapan pendedahan dapat membantu anda menjadi juara yang baharu. Kami berterima kasih kepada semua pedagang atas penyertaan mereka dan menantikan kisah kejayaan baharu dalam pusingan seterusnya. Rebutlah peluang anda dan mendaftar untuk pertandingan demo Juara OctaFX

Menjadi Juara dengan OctaFX!

octafx-champion promotions-and-contests

Pemenang pertandingan Supercharged OctaFX Pusingan 6 dihadiahkan dengan iPhone 6!

Sementara 1307 orang peserta masih bersaing untuk Tesla Model S dan hadiah-hadiah menarik yang lain, kami dengan gembiranya ingin mengucapkan tahniah kepada Pencapai Lampau dan pakar pasangan mata wang EUR/USD - En. Yohanes Prayoga dari Indonesia yang memenangi iPhone 6 dalam Pusingan ke-6 pertandingan Supercharged OctaFX.
Baca lagi Previous

OctaFX menyokong Yayasan Sukan Bali untuk tujuan yang lebih besar!

OctaFX mula menaja Yayasan Sukan Bali - sebuah organisasi kebajikan yang mempromosikan sukan untuk orang kurang upaya.
Baca lagi Next
Start livechat