OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Juara OctaFX Pusingan 41 yang baharu meraikan kemenangan!

Keputusan pertandingan demo Juara OctaFX telah diperoleh dan kami berasa gembira untuk mengumumkan nama para pedagang yang menang dalam Pusingan 41 ini! Para peserta ini layak dipanggil sebagai Juara sebenar! Empat orang pedagang yang bertuah kini berkongsi dana hadiah sebanyak $1000 mengikut kedudukan mereka. Pemenang Pusingan 41 telah diumumkan, bermakna pusingan baharu sudah pun dicetuskan. Pendaftaran untuk pusingan seterusnya kini dibuka. Pertandingan demo Juara OctaFX merupakan peluang yang hebat untuk para pedagang! Jangan ketinggalan peluang anda untuk mendaftar bagi pertandingan kami yang terkenal ini. Sementara itu, kami tidak mahu ketinggalan untuk mengucapkan tahniah kepada para pemenang Pusingan 41 dan menyenaraikan mereka dalam OctaFX Hall of Fame:

  • Tempat Pertama dengan hadiah USD500 dimenangi oleh En. Selim Shikder dari Bangladesh
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah USD300 dimenangi oleh En. Qing Lu dari Kanada
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah USD100 dimenangi oleh En. Annamalai Kannan dari India
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Vladimir Shachnev dari Uzbekistan, dianugerahkan hadiah USD100

Pertandingan demo direka khusus untuk para pedagang supaya mereka boleh belajar berdagang dan menikmati suasana pertandingan yang menarik. Hadiah kami ialah wang sebenar yang menjadikan pertandingan ini lebih menarik! Para pemenang kami berkongsi pengalaman mereka dan mendedahkan strategi mereka yang berjaya untuk membantu pendatang baharu mendapatkan inspirasi. Malah pedagang berpengalaman juga tidak ragu-ragu untuk menyertai pertandingan ini dan bersaing merebut ganjaran dan pujian. Kami ingin berterima kasih kepada semua pedagang kerana menyertai pusingan ini. Pendaftaran sudah bermula untuk pusingan baharu! Inilah peluang anda untuk meneroka pertandingan demo Juara OctaFX. Pertandingan ini memang berbaloi!

Kami mencari Juara!

octafx-champion promotions-and-contests

Kejayaan para pemenang Pusingan 22 dalam pertandingan demo Mingguan cTrader!

Kami dengan gembiranya memaklumkan anda bahawa lima pemenang pertandingan demo Mingguan cTrader telah dikenal pasti dan ingin mengumumkannya.
Baca lagi Previous

Pasukan sukarelawan OctaFX menyokong Yayasan Sukan Bali dan 3rd International Bali Para Games

Sudah hampir enam bulan sejak kali pertama OctaFX menunjukkan sokongan mereka terhadap Yayasan Sukan Bali (BSF) yang merangkumi tiga acara: Ragbi Berkerusi Roda, Bola Keranjang Berkerusi Roda dan Pelayaran Golongan Kurang Upaya.
Baca lagi Next
Start livechat