OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Berdagang tanpa caj: tiada swap dan tiada yuran tetap

Mulai sekarang, berdagang dengan kami adalah bebas komisen sepenuhnya! Jika anda menggunakan akaun Islam, lupakan tentang yuran tetap. Jika anda berdagang dengan akaun biasa di MetaTrader 4, anda tidak akan membayar swap lagi. Anda tidak perlu melaraskan tetapan atau menghubungi kami—ia sudah berfungsi!

Berdagang dengan kami kini mematuhi sepenuhnya keperluan kewangan Islam secara automatik—hanya pastikan anda memilih platform MetaTrader 4 apabila membuat akaun baru atau menggunakan akaun sedia ada.

Jika anda ingin mengekalkan swap untuk akaun anda atas apa-apa jua sebab, anda boleh menulis e-mel kepada Sokongan Pelanggan untuk butirannya.

Senarai penuh negara yang swap dan yuran tetap telah dibatalkan: Indonesia, Pakistan, Bangladesh, Algeria, Malaysia, Tunisia, Jordan, Arab Saudi. UAE, Mesir, Maghribi.

improvements new_features

Pemenang pusingan 9 Supercharged 2: terbaik antara yang terbaik

Akhirnya tibalah masanya untuk mengumumkan pemenang pusingan kesembilan Supercharged 2! Tahniah atas prestasi mereka yang cemerlang
Baca lagi Previous

Supercharged 2 untuk IB: Tinggal satu kereta, mampukah anda menjadi pemenang?

Suku ketiga pertandingan ini telah berakhir dan sudah ada pemenang yang menunjukkan prestasi yang cemerlang dalam pusingan ketiga Supercharged 2 IB —Lý Dũng dari Vietnam.
Baca lagi Next
Start livechat