OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 40 dikuasai pedagang Indonesia

Kami dengan gembiranya mengumumkan keputusanpertandingan demo Juara OctaFX dan mengalu-alukan pemenang pertandingan legenda ini. Pusingan 40 dikuasai oleh pedagang Indonesia - semua kedudukan dimenangi oleh peserta dari Indonesia. Pedagang berpengalaman dan baharu digalakkan untuk menunjukkan kemahiran dagangan mereka yang terbaik dan bersaing untuk merebut tempat pemenang dalam pertandingan ini. Pendaftaran untuk pusingan seterusnya kini dibuka. Para pemenang berkongsi hadiah berjumlah $1000 mengikut kedudukan mereka dan menyertai pedagang kami yang paling berjaya daripada sesi sebelumnya dalam OctaFX Hall of Fame. Peneraju Pusingan 40 masa ini sudah pun disenaraikan sebagai antara pemenang pertandingan demo Juara OctaFX.

  • Tempat Pertama dengan hadiah USD500 dimenangioleh En. Eko Setyowitanto dari Indonesia
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah USD300 dimenangi oleh En. Sa' adduddin dari Indonesia
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah USD100 dimenangi oleh En. Dedi Syarif Mawardi dari Indonesia 
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Dimas Hikmawan dari Indonesia, dianugerahkan hadiah USD100

Pertandingan ini direka khusus untuk pedagang yang ingin menguji kemampuan mereka sendiri dan asyik dengan suasana pembelajaran yang menarik. Hadiah kami ialah wang sebenar yang menjadikan pertandingan ini lebih menarik! Siaran mengenai pemenang yang menemui strategi mereka yang berjaya dan memberikan beberapa petua dagangan bertujuan untuk membantu memberi inspirasi kepada pedagang baharu. Malah pedagang berpengalaman juga tidak ragu-ragu untuk menyertai pertandingan ini dan bersaing merebut ganjaran dan pujian. Kami ingin berterima kasih kepada semua pedagang kerana menyertai pusingan ini. Pendaftaran sudah pun bermula, oleh itu jangan terlepas peluang anda untuk menerokai semua kelebihan pertandingan demo Juara OctaFX

Kami menantikan Juara!

octafx-champion promotions-and-contests

Pemenang pertandingan OctaFX Supercharged dihadiahkan dengan iPhone 6

Pertandingan OctaFX Supercharged bergerak pantas. Kami meneruskan pemberian hadiah dan ganjaran kepada para pemenang atas prestasi dagangan mereka yang cemerlang. Kami rasa teruja untuk memberikan iPhone 6 kepada En. Mohd Najid Bin Abu Bakar dari Malaysia.
Baca lagi Previous

Cabaran menjaringkan gol OctaFX untuk Southampton FC telah mengumpulkan dana sebanyak £3000!

Semua dana yang terkumpul dipindahkan ke Saints Foundation iaitu sebuah pertubuhan amal yang sejajar dengan SHFC.
Baca lagi Next
Start livechat