OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX mengumumkan pemenang pertandingan demo Kejohanan OctaFX Pusingan ke-43!

 Sekali lagi kami dengan sukacita ingin mengumumkan pemenang pertandingan demo Kejohanan OctaFX Pusingan ke-43! Para pemenang akan berkongsi dana hadiah sebanyak $1000 antara mereka! Juara-juara ini telah membuktikan bahawa mereka sememangnya merupakan pedagang yang handal, sekaligus melayakkan mereka untuk menerima pujian daripada kami. Bagi mereka yang ingin mencabar diri dalam pertandingan ini, pusingan pertandingan demo Kejohanan OctaFX yang seterusnya kini dibuka untuk pendaftaran.Jangan lepaskan peluang untuk menyertai pertandingan demo kejohanan OctaFX. Sementara itu, kami ingin mengalu-alukan para juara Pusingan ke-43 sebagai ahli Dewan Kemasyhuran OctaFX:

●      Tempat pertama dengan ganjaran sebanyak USD 500 diterima oleh En. Nanang Kosim dari Indonesia

●      Tempat kedua dengan ganjaran sebanyak USD 300 diterima oleh En. Andri Andri dari Indonesia

●      Tempat ketiga dengan ganjaran sebanyak USD 100 diterima oleh En. David Permana dari Indonesia

●      Tempat keempat dalam pertandingan ini, En. Hung Vu dari Vietnam dengan ganjaran sebanyak USD 100

Pertandingan demo Kejohanan OctaFX dirangka khas bagi pedagang yang ingin menguji kebolehan mereka dan mendalami suasana pembelajaran dagangan yang menakjubkan. Hadiah kami merupakan hadiah sebenar, itulah yang menjadikan pertandingan ini lebih menawan! Kiriman mengenai para pemenang yang mendedahkan strategi kejayaan mereka serta petua dagangan yang mereka gunakan disediakan khas untuk memberikan inspirasi kepada pedagang baru. Malah pedagang berpengalaman pun tidak segan untuk menyertai pertandingan ini dan bertanding demi mendapatkan ganjaran serta pujian. Secara ringkasnya. kami akan berkongsi kisah kejayaan para pemenang Pusingan ke-43 kami. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pedagang atas penyertaan dalam pusingan ini. Pendaftaran telah pun bermula, jadi jangan lepaskan peluang anda untuk meneroka semua kelebihan dalam pertandingan demo Kejohanan OctaFX!

octafx-champion promotions-and-contests

Perubahan jadual dagangan disebabkan oleh penyelenggaraan pada 9 Oktober

OctaFX ingin memaklumkan bahawa pelayan dagangan dan laman web kami akan tergendala buat sementara waktu pada hari Jumaat, 9 Oktober disebabkan oleh penyelenggaraan pelayan berjadual.
Baca lagi Previous

Jadual dagangan OctaFX berubah disebabkan berakhirnya Waktu Musim Panas.

Pasukan OctaFX ingin memaklumkan kepada anda bahawa pada Waktu Musim Panas di Eropah akan berakhir pada hari Ahad, 25 Oktober.
Baca lagi Next
Start livechat