OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Diumumkan Pemenang OctaFX Pusingan ke 24

Pusingan ke 25 Pertandingan Kejuaraan Demo telah menggegarkan keadaan dan inilah masanya. Harini kami ingin mengumumkan pemenang pusingan ke 24, ketika keringat masih segar, untuk anda mengetahui kisah mereka minggu ini!
 
Biasanya kami menganugerahkan 3 pedangang yang terbaik dengan keuntungan yang besar dan tempat terakhir, kali ini diantara 1650 peserta. Walaubagaimanapon yang penting - setiap peserta mendapat pengalaman yang membolehkan mereka mengendalikan akaun sebenar pada masa depan. Pertandingan Demo ini dapat menolong menganggarkan kebolehan anda dan kami gembira untuk memberikan peluang ini kepada anda
 
 
Pusingan ke 24 menambah baru 4 peniaga untuk OctaFX Hall of Fame:
 
  • Tempat Pertama dianugerahkan 500 USD diberikan kepada Encik Bhimashankar Ramapur dari India
  • Tempat Kedua dianugerahkan 300 USD diberikan kepada Encik Edy Santosa dari Indonesia
  • Tempat Ketiga dianugerahkan 100 USD diberikan kepada Encik Henrikus Irianto dari Indonesia
  • Tempat terakhir dalam pertandingan ini diberikan kepada Encik Mr. Handrian dari Indonesia dianugerahkan 100 USD.
Dalam beberapa hari kami akan mendengar sendiri daripada pemenang, mereka akan memberitahu cerita mereka bagaimana mereka berjaya, berikan anda beberapa nasihat!
kami ingin ucapkan terima kasih kepada peserta - ingat, keputusan adalah luar jangkaan sehingga pusingan terakhir - teruskan berlatih dan buat yang terbaik untuk menang dan menjadi juara OctaFX!
 
Jika anda bersedia untuk meningkatkan pengalaman trading anda dan berjuang untuk hadiah kami - Daftar dan jadilah peserta Peraduan Pusingan 26 OctaFX Juara Demo . Gunakan tiket keemasan anda untuk membuat yang terbaik dan memenangi hadiah-hadiah hebat dari OctaFX.
octafx-champion promotions-and-contests

Jadikan Wirawan, PERSIB Penjaga Gol, katakan kepada kami apakah kejayaan!

Minggu ini, penjaga gol, Wirawan katakana kepada kita tentang bagaimana menjadi penuh makna dan tenang pada masa yang sama.
Baca lagi Previous

Penyelenggaraan pelayan sabtu , 5 april 2014

Kami ingin memaklumkan anda bahawa kami melakukan penyelenggaraan pelayan sabtu 5 april dari 8:00 hingga 15:00 masa pelayan (gmt +2) laman web kami dan pelayar dagangan akan tiada sementara penyelenggaran dilakukan.
Baca lagi Next
Start livechat