OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pemenang pertandingan Juara OctaFX Pusingan 36 diumumkan!

Pusingan 36 pertandingan demo Juara OctaFX sudah selesai!! Kami telah mengagihkan dana hadiah sebanyak $1000 antara 4 pedagang terbaik dan menggalakkan mereka untuk memasuki dunia dagangan sebenar. Pertandingan demo Juara OctaFX yang terkenal ini terus berkembang dan hari ini para pedagang kami berasal dari pelbagai negara!

Ahli-ahli baharu OctaFX Hall of Fame adalah:

  • Tempat Pertama dengan hadiah 500 USD dimenangi oleh En. Hoanh Chau Khiem dari Vietnam
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah 300 USD dimenangi oleh En. Dadang Darmawan dari Indonesia
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah 100 USD dimenangi oleh En. Sheeja C dari India
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Huu Le Van dari Vietnam, dianugerahkan hadiah 100 USD

Ini adalah kali pertama para pedagang menikmati platform pertandingan kami yang baru direka bentuk semula dan kami berharap agar para pelanggan kami mendapatinya berguna dan menghiburkan. Kisah kejayaan para pemenang akan disiarkan di halaman berita syarikat kami tidak lama lagi: pastikan anda mengikuti berita terkini untuk mendapatkan sumber motivasi bulanan anda!

Kami bagi pihak OctaFX ingin mengucapkan terima kasih kepada semua kerana menyertai pertandingan ini! Semangat sebenar persaingan yang sihat menyelubungi medan pertandingan Demo Juara OctaFX!  Ambillah peluang untuk meletakkan nama anda dalam berita yang akan datang - mendaftar dalam Pertandingan Demo Juara OctaFX Pusingan 38! Anda akan mendapat pencapaian, berkomunikasi dengan pedagang lain dan menguji kemampuan perdagangan anda.

Jadilah Juara dengan OctaFX!

octafx-champion promotions-and-contests

Pemenang pertandingan Supercharged Pusingan 4 merancang untuk memenangi Tesla!

Pemenang Pusingan 4, En. Ilham Rusman dari Kalimantan Timur, Indonesia merupakan seorang pedagang intrahari yang menumpukan pada pip!
Baca lagi Previous

Juara OctaFX Pusingan 36 - mempelajari pengajaran yang baik daripada pertandingan! 

Kami gembira untuk berkongsi kisah para pemenang - anda akan mengetahui betapa mudahnya untuk memulakan kerjaya dengan OctaFX dan menjadi pemenang hanya selepas setahun berdagang!
Baca lagi Next
Start livechat