OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX mengucapkan selamat ulangtahun ke 81 kepada kumpulan bola PERSIB Bandung!

Hari ini rakan kongsi kami, kelab bola sepak Indonesia PERSIB Bandung, meraikan ulang tahun ke-81! Kami berbangga untuk memberikan ucapan tahniah kepada pasukan yang luar biasa ini!

Pertama sekali, kami ingin merakamkan betapa bertuahnya menjadi sebahagian daripada Liga Bola Sepak di Indonesia. Merujuk kepada sejarah yang panjang pertandingan bola sepak Indonesia, Persib dianggap sebagai salah satu kelab paling berjaya di Indonesia dan semestinya kita mahu ia boleh bertahan lagi.

Pasukan Persib Bandung mempunyai sejarah yang besar dan aspirasi ke arah satu matlamat yang sama. Pasukan ini telah melalui perubahan besar sejak hari penubuhannya pada tahun 1933, tetap bertujuan dan menang.  Adab sentiasa berlegar pada lembing dalam permainan dan itulah yang pasukan OctaFX memanggilnya semangat!

Kami berharap mengejar gelaran Juara-Juara akan berjaya sepanjang musim ini dan kami akan teruja untuk berkongsi pencapaian ini. Kami ingin PERSIB untuk memelihara perpaduan dan kekal kukuh - pasukan terdiri daripada pemain yang paling berbakat dan kami ingin mereka untuk mengingati apa yang membawa mereka semua bersama-sama - keinginan untuk menang dan untuk membuat mimpi menjadi kenyataan.

Kami juga ingin mengucapkan tahniah kepada pihak pengurusan dan jurulatih dan masyarakat keseluruhan menyokong ', dan juga semua rakyat Bandung dan Jawa Barat, kerana tarikh ini mempunyai makna khas untuk anda semua.

Walaupun 81 tahun adalah  masa yang panjang , pasukan PERSIB kekal sebagai peneraju di tempat bola sepak Indonesia. Kami mahu anda semua kekal penting, mengekalkan keharmonian dan kerjasama antara pasukan, pengurusan dan penyokong anda. Semua acara memperingati dirancang mempunyai suasana mesra dan perayaan, seperti yang kita akan menyambut ulang tahun 81 dengan setiap penyokong PERSIB!

Anda boleh membaca dan melihat retrospektif yang memberi inspirasi di sini.

Selamat Menyambut Ulang tahun ke-81 , PERSIB! Juara di hati sentiasa juara di padang!

persib sponsorship

Deposit dan Pengeluaran wang anda melalui Neteller!

Berita baik kepada semua pemegang akaun Neteller - kami kini menerima deposit dan lakukan pengeluaran melalui sistem pembayaran Neteller.
Baca lagi Previous

Katakan Dalam Perkataan - Februari - Anugerah Pelanggan diberikan kepada pedagang dari indonesia!

Pusingan bulan febuari pertandingan katakan dalam perkataan mengumpulkan pendapat anda yang terbaru dalam perkhidmatan OctaFX, dan dalam pertandingan menjadikan ia dekat dengan Anugerah Pilihan Istimewa OctaFX, harini kami mengucapkan tahniah kepada pelanggan pemenang OctaFX bulan februari Encik Apip Yudiana daripada Indonesia.
Baca lagi Next
Start livechat