OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX cTrader untuk Apple telah dikeluarkan!

OctaFX sudah bersedia untuk menampilkan satu lagi peningkatan untuk pengguna cTrader! Kini kami menyokong cTrader untuk peranti Apple! 

Berita baik untuk setiap pengguna cTrader dalam komuniti OctaFX! Kini anda boleh berdagang 48 pasangan mata wang menggunakan cTrader untuk iOS! Aplikasi ini boleh dimuat turun secara percuma dan serasi dengan iPhone, iPad dan iPod touch. Aplikasi kami juga dioptimumkan untuk iPhone 5, iPhone 6 dan iPhone 6 Plus.

cTrader memberikan anda yang terbaik dalam dagangan FX sebagai aplikasi asli. Nikmati pelaksanaan pantas untuk FX dan komoditi serta antara muka yang mudah digunakan dengan maklumat baki, margin dan P&L penuh. Lihat semua simbol dan kadar, termasuk senarai kegemaran anda. Anda akan mendapat kefungsian teras yang sama seperti cTrader Web untuk Mudah Alih, dengan masa pelancaran yang lebih cepat dan antara muka yang sama mudah untuk digunakan.

Muat turun daripada AppStore:

Ada apa-apa soalan? Hubungi Sokongan Pelanggan kami yang memenangi anugerah jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Alami syarat dagangan terbaik kami di cTrader untuk iOS! 

improvements

OctaFX mengalu-alukan pemenang pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 39!

Kami berbangga untuk mengumumkan para pemenang bagi Pusingan 39 pertandingan demo Juara OctaFX! Pengagihan wang sebanyak $1000 antara empat pemenang yang bertuah diteruskan.
Baca lagi Previous

Para pemenang Pertandingan demo mingguan cTrader Pusingan 19 berkongsi hadiah berjumlah $400!

Kami mulakan minggu ini dengan berita baik! Keputusan Pertandingan demo mingguan cTrader Pusingan 19 sudah diketahui dan kami dengan gembiranya mengumumkan para pedagang yang cemerlang untuk pusingan ini.
Baca lagi Next
Start livechat