OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX mengalu-alukan pemenang pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 39!

Kami berbangga untuk mengumumkan para pemenang bagi Pusingan 39 pertandingan demo Juara OctaFX! Pengagihan wang sebanyak $1000 antara empat pemenang yang bertuah diteruskan. Para juara ini telah membuktikan diri mereka sebagai pedagang yang baik dan oleh itu telah mendapat pujian daripada kami. Kami percaya bahawa segala-galanya boleh berlaku dan semua pedagang yang berkemahuan dan aktif boleh menjadi juara. Bagi mereka yang ingin mencabar diri sendiri dalam pertandingan yang disertai ramai ini, pusingan seterusnya pertandingan demo Juara OctaFX dibuka untuk pendaftaran. Sementara itu, kami tidak ketinggalan untuk mengucapkan tahniah kepada para pemenang Pusingan 39 dan memasukkan mereka ke dalam OctaFX Hall of Fame:

  • Tempat Pertama dengan hadiah USD500 dimenangi oleh En. Ruchan Syahroni dari Indonesia
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah USD300 dimenangi oleh En. Krismono Indra Jayanto dari Indonesia
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah USD100 dimenangi oleh En. Imam Sumaranto dari Indonesia
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Shahidul dari Bangladesh, memenangi hadiah USD100

Menurut pedagang kami, pertandingan demo Juara OctaFX ini memang popular. Pertandingan ini merupakan alat yang bagus untuk berlatih kemahiran dagangan anda, malah memperoleh hadiah sebenar! Semua pedagang digalakkan untuk berkomunikasi antara satu sama lain dan berkongsi pengalaman mereka. Kami dengan gembiranya berkongsi kisah kejayaan para juara dengan semua pedagang. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan siaran tetap kami mengenai pemenang yang mendedahkan strategi mereka yang berjaya dan memberikan beberapa petua untuk berdagang.

Kami mengucapkan terima kasih kepada semua pedagang atas pernyertaan mereka dalam pusingan ini dan ingin menggembirakan mereka! Pusingan seterusnya dijanjikan lebih menghiburkan. Rebutlah peluang anda dan mendaftar untuk pertandingan demo Juara OctaFX!

Menjadi Juara dengan OctaFX!

octafx-champion promotions-and-contests

Pemenang bertuah Pusingan 7 pertandingan sebenar OctaFX Supercharged mendapat hadiah iPhone 6!

Tujuh semestinya nombor bertuah untuk pemenang Pusingan 7 pertandingan sebenar OctaFX Supercharged. En. Joko Purwanto dari Indonesia menerima iPhone 6 serba baharu - hadiah bulanan untuk pencapai yang cemerlang.
Baca lagi Previous

OctaFX cTrader untuk Apple telah dikeluarkan!

OctaFX sudah bersedia untuk menampilkan satu lagi peningkatan untuk pengguna cTrader! Kini kami menyokong cTrader untuk peranti Apple!
Baca lagi Next
Start livechat