OctaFX | OctaFX Forex Broker
  Daftar masuk
   Buka akaun
   Berita Syarikat
   Back

   Dapatkan lima kali ganda keuntungan daripada mata wang kripto dengan leveraj daripada OctaFX

   Kami sangat teruja untuk mengumumkan bahawa OctaFX kini menawarkan mata wang kripto. Instrumen baru iaitu Bitcoin, Ethereum, Litecoin dan Ripple kini boleh didapati di platform MT4 dan MT5 kami dengan leveraj 1:5.

   Beberapa manfaat mata wang kripto ialah:

   • Turun naik tinggi
    Pada masa ini BTCUSD, ETHUSD, LTCUSD dan XPRUSD adalah beberapa instrumen yang paling turun naik di dunia. Turun naik mingguan Bitcoin boleh mencapai sehingga 35,000 mata.

   • Leveraj yang besar
    OctaFX menyediakan leveraj 1:5 yang bermaksud pedagang kami boleh mendapat untung lima kali ganda lebih banyak dengan berdagang pada pertukaran mata wang kripto. Digabungkan dengan turun naik mata wang kripto yang sangat tinggi, aras leveraj ini memberikan peluang yang sangat menarik. Pedagang yang berpeluang mencuba mata wang kripto dalam versi beta kami telah mendapat untung lebih daripada $380,000 secara keseluruhannya pada bulan lepas.

   • Arah aliran yang kukuh
    Dalam tempoh sebulan, harga Bitcoin telah meningkat daripada $3000 kepada $4600. Jumlah permodalan pasaran bagi mata wang kripto ini telah mencapai aras tertinggi dalam sejarah - lebih daripada 120 bilion dolar AS. Selain itu, penganalisis meramalkan bahawa mata wang kripto akan meneruskan arah aliran menaik yang kukuh pada masa depan.

   • Sistem pembayaran yang mudah
    Pedagang boleh mengeluarkan untung dengan mudah dalam mata wang pilihan mereka tanpa perlu menukar kripto kepada fiat dan memindahkan semuanya melalui web.

   Sertai komuniti pedagang kripto sedunia dengan broker kegemaran anda - OctaFX!

   new_features

   PERTANDINGAN DEMO JUARA OCTAFX, PUSINGAN 66: DISIPLIN DAN DAGANGAN BERITA

   Pusingan 66 Pertandingan Demo Juara OctaFX kini sudah selesai. Tahniah kepada empat pedagang yang berkongsi dana hadiah berjumlah USD1000 pada bulan ini!
   Baca lagi Previous

   PERUBAHAN SYARAT DAGANGAN DISEBABKAN OLEH PILIHAN RAYA JERMAN

   Harap maklum bahawa keperluan margin pada semua platform akan diubah disebabkan oleh pilihan raya persekutuan Jerman
   Baca lagi Next
   Start livechat