OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX dengan sukacitanya mengumumkan para pemenang bagi Pusingan 44 pertandingan demo Juara OctaFX!

Pusingan 44 pertandingan demo Juara OctaFX sudah selesai dan kami rasa gembira untuk mengumumkan nama para pemenang! Pertandingan ini sungguh sengit, oleh itu tiga pedagang bertuah ini boleh dipanggil sebagai juara sebenar. Mereka berkongsi dana hadiah berjumlah $1000. Jika anda ingin mengikut contoh mereka dan menguji kemampuan dagangan anda, mendaftarlah untuk pertandingan demo ini di sini. Cubalah nasib anda dan uji kemahiran dagangan anda bagi mendapat peluang yang hebat untuk memenangi Pusingan seterusnya pertandingan demo Juara OctaFX. Sekarang, mari ucapkan tahniah kepada empat orang pemenang Pusingan 44 yang akan disebutkan dalam senarai OctaFX Hall of Fame:

  • Tempat pertama dengan hadiah sebanyak USD500 dimenangi oleh En. Alexey Melnikov dari Kazakhstan
  • Tempat Kedua dengan hadiah sebanyak USD300 dimenangi oleh En. Supriadi SH dari Indonesia
  • Tempat Ketiga dengan hadiah sebanyak USD100 dimenangi oleh En. Alfi Hendri dari Indonesia
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Srini Vasa dari India, dianugerahkan hadiah sebanyak USD100

Pertandingan ini direka khusus untuk para pedagang yang mahu menguji kemahiran dagangan mereka pada platform demo dan mendapatkan lebih banyak pengalaman. Walau bagaimanapun, kami mengalu-alukan semua peserta: malah pedagang yang berpengalaman juga dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam pertandingan demo Juara OctaFX. Hadiah yang disediakan ialah wang sebenar, menjadikan pertandingan ini lebih mencabar! Kami memberi inspirasi kepada pedagang baharu dengan cerita kejayaan daripada juara-juara kami yang berkongsi strategi, taktik dan petua mereka yang berguna. Nantikan: kami akan menerbitkan cerita kejayaan baharu tidak lama lagi untuk anda mengetahui lebih lanjut tentang pemenang Pusingan 44 dan strategi mereka! Kami ingin berterima kasih kepada semua pedagang yang mengambil bahagian dalam Pusingan 44. Pendaftaran untuk Pusingan baharu sudah bermula, oleh itu jangan terlepas peluang untuk mencuba semua manfaat pertandingan demo Juara OctaFX dan memenangi hadiah yang berharga!

Anda boleh menjadi juara OctaFX yang seterusnya!

 

octafx-champion promotions-and-contests

Pemenang Pusingan 28 Pertandingan demo mingguan cTrader diumumkan!

Pusingan baharu pertandingan demo mingguan cTrader yang berterusan telah berakhir dan sekarang kami akan mengumumkan nama para pemenang. Pedagang terbaik pusingan ini akan dianugerahkan dana hadiah berjumlah $400.
Baca lagi Previous

OctaFX mengucapkan tahniah kepada para pemenang pertandingan demo mingguan cTrader Pusingan 29!

Kami dengan gembiranya ingin memberitahu anda tentang keputusan Pusingan 29 pertandingan demo mingguan cTrader yang sudah tersedia dan para pemenang yang baru dianugerahkan meraikan kemenangan mereka!
Baca lagi Next
Start livechat