OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

OctaFX membuktikan kebolehpercayaannya melalui peristiwa baru-baru ini.

Disebabkan oleh peristiwa pasaran yang tidak pernah berlaku sebelum ini pada 15.01.15 kerana perubahan dasar bank Swiss National yang menyebabkan ketaktentuan yang tinggi dalam sebut harga pasangan bersilang CHF, ramai pedagang telah mengalami kerugian yang besar. Semasa peristiwa ini, OctaFX menunjukkan kebolehpercayaannya yang tinggi: demi keprihatinan kami terhadap para pelanggan, kami tidak mengenakan apa-apa perubahan kepada dagangan pelanggan bersilang CHF. Walau bagaimanapun, mengikut dasar syarikat biasa, kami telah memulihkan semua baki pelanggan negatif yang ditanggung disebabkan oleh kenyataan bahawa pelanggan tidak bersedia dengan perubahan mendadak ini. 

Semua permintaan deposit dan pengeluaran diproses oleh jabatan Kewangan mengikut prosedur biasa. JIka anda mempunyai apa-apa soalan, jangan ragu-ragu untuk menghubungi Sokongan Pelanggan kami yang memenangi anugerah: support@octafx.com

OctaFX kekal sebagai sebuah syarikat yang boleh dipercayai dan mampu bayar meskipun dengan peristiwa baru-baru ini. Semua dagangan dilaksanakan mengikut standard syarikat operasi. Kami berbangga untuk mengesahkan kestabilan dan integriti kami. Kami berterima kasih kepada pelanggan kami kerana kekal bersama kami dan mengalu-alukan para pedagang baharu untuk mencuba perkhidmatan kami yang sangat dihargai!

 

improvements maintenance

Jadual dagangan Cuti Martin Luther King OctaFX

Jabatan Teknikal OctaFX ingin memaklumkan kepada anda bahawa disebabkan oleh Cuti Martin Luther King yang akan datang, kami telah mengubah suai jadual dagangan untuk instrumen dagangan XAU/USD dan XAG/USD.
Baca lagi Previous

Pusingan 34 Juara OctaFX: mengalu-alukan pemenang baharu!

Pertandingan kami yang paling terkenal dengan dana hadiah sebanyak $1000 telah menamatkan pusingan ke-34! Tiada siapa yang dapat menafikan kepopularan pertandingan Demo Juara OctaFX!
Baca lagi Next
Start livechat