OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX memperkenalkan semula Pemindahan Wire Bank

Kami ingin memberitahu bahawa Pemindahan Bank Wire sekarang boleh digunakan.
 
Jabatan Teknikal OctaFX bekerjasama dengan Jabatan Kewangan memperkenalkan semula dan meningkatkan perkhidmatan dan kumpulan kami ingin memberitahu bahawa deposit dan pengeluaran melalui Bank Wire sudah sedia digunakan. Sebelum anda deposit ke akaun dagangan, ada satu perkara kami ingin menekankan - maklumat bank telah berubah, jadi sila ambil perhatian ketika membuat deposit dan pengeluaran.
 
Sila pindahkan dana wire ke dan dari OctaFX menggunakan maklumat akaun terbaru yang boleh dicapai di kawan Peribadi Anda - jika anda mengubah tetapan,sila ubah semula.
 
Kami ingin meminta maaf untuk sebarang sebab. Sila hubungi Sokongan Pelanggan jika anda ada sebarang soalan. Jika sebarang masalah kegagalan, sila hubungi secepat mungkin ke support@octafx.com
 
Membuat yang terbaik menjadikan dagangan anda selesa!
improvements

OctaFX umumkan bekerjasama dengan PERSIB, Indonesia

Berita tergempar untuk pedagang kita - hari ini, 24 Februari, 2014, OctaFX mengadakan sidang akhbar di Bandung, Indonesia, untuk mengumumkan permulaan penajaan untuk PERSIB - salah satu daripada kelab-kelab bola sepak yang paling terkenal di Liga Indonesia.
Baca lagi Previous

Pusing 23 OctaFX Pemenang Juara akan tunjukkan kegigihannya!

Pertandingan demo bulanan yang paling popular kami "Juara OctaFX" memberikan 1000USD terus ke akaun peniaga '! 1515 peserta berjuang untuk gelaran dan hadiah dan di sini adalah nama-nama mereka di Pusingan 23 pemenang OctaFX Juara Demo Peraduan.
Baca lagi Next
Start livechat