OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Pertandingan OctaFX Supercharged – mengalu-alukan pemenang Pusingan 3 dari Indonesia!

OctaFX mengucapkan tahniah kepada pemenang bulanan ketiga Pertandingan Supercharged! Dialu-alukan Pakar pasangan mata wang USD/JPY, pemegang pencapaian Pencapai Lampau, Pembuat Untung dan Pemeroleh   – Jusliandar Leopardi dari Indonesia!

Berikut ialah pendapat En. Leopardi mengenai pertandingan Supercharged!

Ini adalah pertandingan dagangan yang terbaik! Saya mengetahuinya setelah membandingkannya dengan pertandingan lain yang dianjurkan oleh broker lain. Dan memenangi Tesla merupakan impian setiap peserta Supercharged!

Saya mengakui menghabiskan banyak masa untuk berdagang dalam pertandingan ini kerana ia menarik! Saya tidaklah lebih baik daripada orang lain, rahsia saya ialah ketabahan dan mungkin sedikit tuah! Saya tidak membuat apa-apa yang luar biasa. Dalam proses menjadi sebaik ini dalam berdagang, adakalanya pelaburan saya mengalami kerugian, tetapi ia membantu saya memperoleh pengalaman, jadi saya rasa itu memang munasabah.

Nasihat saya – terus belajar untuk menjadi lebih baik, tiada manusia yang sempurna. Sebagai pedagang, kita mesti mendapatkanteknik yang terbukti berkesan, bukan mencuba pelbagai teknik.

En. Leopardi menerima hadiah iPhone 6 baharu dan kami menjemput anda menyertai beliau dalam pertandingan ini untuk memenangi hadiah-hadiah Tesla Model S, Smart Fortwo dan Renault Twizy!

Adakah anda Supercharged? Sertai pertandingan di sini!

octafx-supercharged promotions-and-contests success-story

Jadual Dagangan Hari Presiden AS

Dagangan ditutup pada Isnin, 16 Februari 2015, pada 19:30 (EET) dan dibuka semula pada Selasa, 17 Februari, pada 01:00 (EET).
Baca lagi Previous

Juara OctaFX Pusingan 35 diumumkan!

OctaFX menganjurkan pelbagai pertandingan menarik yang mengujakan dan ini pertandingan kami yang paling popular! Setiap bulan lebih daripada 3000 pedagang bersaing pada akaun demo untuk mendapat tempat di Dewan Kemasyhuran OctaFX.
Baca lagi Next
Start livechat