OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

OcataFX memberi sokongan kepada pasukan Liga Super Mitra Kukar!

Syarikat OctaFX terus memberi sokongan kepada sukan Indonesia - kelab bola sepak ISL Mitra Kukar menjadi rakan bola sepak kami!  

OctaFX setia kepada pelanggan Indonesia kerana sokongan komuniti Indonesia secara keseluruhan, terutamanya melalui sokongan kepada sukan dan pembangunannya! Kelab Bola Sepak Mitra Kukar adalah kelab bola sepak Indonesia yang terletak di Tenggarong, Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur yang bersaing dalam Liga Super Indonesia. Kami mempercayai pasukan bola sepak Mitra Kukar dan keazaman mereka untuk menang.

CEO Mitra Kukar, Endri Erawan dan wakil OctaFX Joanna Archer telah menandatangani perjanjian penajaan sebagai sebahagian daripada perjumpaan Penajaan di Jakarta pada 18 Mac 2015. 

"Bagi pihak OctaFX, saya ingin menyatakan betapa berbangganya kami untuk menjadi sebahagian daripada kerjasama ini. OctaFX menyokong komuniti Indonesia dan cara terbaik untuk menyokong sukan di Indonesia ialah dengan melabur dalam pasukan bola sepak yang berjaya dan berkemahiran seperti Mitra Kukar.

Kami berkongsi nilai yang sama, seperti kerja keras, kekuatan, dedikasi, keberazaman dan aspirasi ke arah kejayaan.

Kami melihat majlis menandatangani kontrak ini sebagai permulaan kepada kerjasama kami yang berpanjangan, dan kami bersedia untuk membantu pasukan ini menjadi juara Liga Super Indonesia pada tahun ini.

Selain daripada itu, jurulatih pasukan Scott Cooper mempunyai stategi yang jelas, dan pasukan ini berada di puncak kekuatannya, oleh itu dengan sokongan OctaFX Mitra Kukar menjadi kebal!"

Joanna Archer, OctaFX

 

Lawati halaman Penajaan kami untuk mengetahui semua berita terbaru tentang kerjasama kami yang baru ini dan menyokong Mitra Kukar!

Menjadi Juara dengan OctaFX!

mitra-kukar sponsorship

Jadual Dagangan Good Friday dan Easter

OctaFX ingin memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual dagangan untuk instrumen XAU/USD dan XAG/USD disebabkan oleh Good Friday. Dagangan untuk XAU/USD dan XAG/USD pada 3 April akan ditutup.
Baca lagi Previous

Dialu-alukan lima pemenang pertandingan demo Mingguan cTrader Pusingan 14!

Pertandingan Demo Mingguan cTrader yang baru direka bentuk semula telah melangkau Pusingan 13 yang tidak bernasib baik dan menamatkan Pusingan ke-14 pada minggu ini!
Baca lagi Next
Start livechat