OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

OctaFX mengalukan kedatangan pemenang pertandingan demo Kejohananan OctaFX Pusingan ke-42!

Kami berbesar hati ingin mengumumkan pemenang pertandingan demo Kejohanan OctaFX Pusingan ke-42! Kami juga dengan sukacitanya ingin kongsikan bersama anda nama para pemenang kami dan membahagikan dana hadiah sebanyak $1000 dengan 4 pedagang bertuah! Semua pemenang ini telah membuktikan bahawa mereka merupakan pedagang yang berjaya, justeru melayakkan mereka untuk menerima ganjaran ini. Bagi mereka yang ingin mencabar diri dalam pertandingan hebat kami ini, pusingan seterusnya bagi pertandingan demo Kejohanan OctaFX kini dibuka untuk pendaftaran. Jangan lepaskan peluang anda dan nikmati semua manfaat daripada pertandingan demo Kejohanan OctaFX ini. Dengan ini kami ingin mengumumkan para pemenang pusingan ke-42, yang kini menjadi ahli Dewan Kemasyhuran OctaFX:

  • Tempat pertama dengan ganjaran sebanyak USD 500 diterima oleh En. Fadjar Tri Surjanto dari Indonesia
  • Tempat kedua dengan ganjaran sebanyak USD 300 diterima oleh En. Menh Ly Kien dari Vietnam
  • Tempat ketiga dengan ganjaran sebanyak USD 100 diterima oleh En. Nor Azizi bin Amdani dari Malaysia
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini, En. Rahman dari Indonesia dengan ganjaran sebanyak USD 100

Pertandingan ini dicipta khas buat pedagang yang ingin menguji kemampuan mereka serta merasai pengalaman bermakna serta pelajaran yang berharga. Semua hadiah kami merupakan hadiah yang sebenar, dan itulah yang menjadikan pertandingan ini lebih memikat! Kiriman artikel mengenai para pemenang yang berkongsikan strategi kejayaan mereka serta petua dagangan adalah bertujuan untuk membantu pedagang baru mendapatkan inspirasi untuk berjaya. Pedagang mahir turut tidak melepaskan peluang ini untuk menyertai pertandingan dan bersaing demi ganjaran dan anugerah tersebut. Secara ringkasnya, kami ingin berkongsi kisah kejayaan bagi pemenang pusingan ke-42 kami. Oleh itu, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pedagang atas penyertaan dalam pusingan kali ini. Pendaftaran kini bermula, jadi jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati faedah dalam pertandingan demo Kejohanan OctaFX!

Jadilah Pemenang dengan dengan OctaFX!

octafx-champion promotions-and-contests

Kejayaan para pemenang Pusingan 24 dalam pertandingan demo Mingguan cTrader!

Kami dengan gembiranya memaklumkan anda bahawa lima pemenang pertandingan demo Mingguan cTrader telah dikenal pasti dan ingin mengumumkannya.
Baca lagi Previous

Pemenang Pusingan 42 sudah bersedia untuk mendedahkan kisah kejayaan mereka!

Kami dengan gembiranya ingin berkongsi kisah kejayaan para pemenang Pusingan 42. Pesanan mereka boleh menjadi inspirasi dan bermanfaat untuk para pedagang pada tahap yang berbeza. Berikut kami paparkan sekali lagi nama para pemenang:
Baca lagi Next
Start livechat