OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Ucapan tahniah yang ikhlas daripada kami sempena Aidiladha!

 

Para pelanggan yang dihormati,

Syarikat OctaFX mengucapkan tahniah kepada anda sempena menyambut salah satu daripada perayaan yang paling meriah dalam Islam – Ibadah Korban!

Semoga hari-hari anda ini dilalui dengan gembira dan harmoni di samping keluarga dan sahabat handai! Semoga seisi rumah anda mendapat kemakmuran, keinginan anda ditunaikan dan semua harapan serta doa didengari Allah SWT.

Kami ingin anda berkongsi kebaikan anda dan memupuk kasih sayang antara jiran tetangga dan sahabat handai sempena hari-hari yang mulia ini, dengan tujuan untuk mencapai persefahaman dan keamanan. Kami percaya tindakan anda yang bermanfaat semasa perayaan ini akan memberi kebaikan yang lebih besar dan Ibadah Korban ini akan diingati dan gemilang.

“Mewakili Syarikat OctaFX, saya ingin mengucapkan tahniah kepada semua pelanggan Muslim kami sempena perayaan ini. Luangkan hari ini dengan kesihatan yang baik di samping keluarga dan sahabat handai anda. Semoga anda mencapai kejayaan dan kesejahteraan kepada seluruh masyarakat Muslim”.

Selamat Hari Raya Aidiladha!

holidays

Pemenang Pusingan 42 sudah bersedia untuk mendedahkan kisah kejayaan mereka!

Kami dengan gembiranya ingin berkongsi kisah kejayaan para pemenang Pusingan 42. Pesanan mereka boleh menjadi inspirasi dan bermanfaat untuk para pedagang pada tahap yang berbeza. Berikut kami paparkan sekali lagi nama para pemenang:
Baca lagi Previous

Perubahan jadual dagangan disebabkan oleh penyelenggaraan pada 9 Oktober

OctaFX ingin memaklumkan bahawa pelayan dagangan dan laman web kami akan tergendala buat sementara waktu pada hari Jumaat, 9 Oktober disebabkan oleh penyelenggaraan pelayan berjadual.
Baca lagi Next
Start livechat