OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Daftar Kejuaraan OctaFX di Pusingan Peristiwa Penting dan menangi hadiah tiga kali ganda!

OctaFX akan sentiasa berusaha untuk melibatkan lebih ramai penyertaan dari orang ramai untuk menyertai promosi dan peraduan anjuran kami! Sebagai tanda penghargaan kepada semua peserta yang telah menyertai pertandingan bulanan kami yang popular, kami telah membuat keputusan untuk menganjurkan 30 pusingan yang istimewa!

Pihak kami telah meraikan kejuaraan pertandingan Juara Demo untuk pusingan ke 29, dan sepanjang termpoh pertandingan tersebut, para pemenang telah menerima sebanyak $28 000 dari pihak OctaFX! Di antara pemenang adalah pedagang yang berasal dari Indonesia, Malaysia, Bangladesh, India, Veitnam dan lain lain negara! Jumlah pemenang berasal dari indonesia sangat menakjubkan dimana jumlah pemenang berjumlah 49 orang!

Pada Pusingan ke 30 yang hampir menjelang tiba dan sebagai memperingati pertandingan tersebut, pihak kami akan naikkan nilai hadiah kepada 3 kali ganda.

Sesuai dengan adat pertandingan, jumlah hadiah yang bernilai $3000 akan dibahagi kepada 4 orang pemenang.

  • Pemenang tempat pertama akan menerima hadiah bernilai $1500
  • Pemenang tempat kedua akan menerima hadiah bernilai $900
  • Pemenang tempat ketiga akan menerima hadiah bernilai $300
  • Pemenang tempat terakhir akan menerima hadiah bernilai $300

Adakah anda bersedia dan bermula untuk menakluk pasaran? Sertai Pertandingan Kejuaraan Demo Pusingan ke 30! Dapatkan jumlah baki dagangan tertinggi dan raikan kemenangan anda bersama OctaFX

Anda mempunyai masa 2 minggu untuk mendaftar di Pertandingan Kejuaraan Demo Pusingan ke 30 OctaFX dan menangi hadiah tiga kali ganda!

octafx-champion promotions-and-contests

Temubual bersama pemenang pertandingan demo OctaFX Champion Pusingan 28 oleh OctaFX!

Empat pemenang Pertandingan Demo OctaFX Champion Pusingan 28 sangat teruja untuk menceritakan pengalaman perdagangan yang berjaya dan bersedia untuk menyertai promosi terbaru kami!
Baca lagi Previous

Empat Pemenang Octafx meraikan kejayaan!

Pusingan ke 29 Kejuaraan pertandingan demo OctaFX telah berakhir dan kini tiba masanya untuk hasil keputusan dipapar untuk tatapan!
Baca lagi Next
Start livechat