OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Bergembira pada Pusingan Pemenang ke 26 OctaFX!

 

OctaFX paling popular dan paling lama pertandingan demo berakhir pada pusingan ke 26! Ini merupakan statistik yang menarik pada pusingan ke 26 iaitu 64832 pedagang telah beraksi, dengan jumlah dagangan oleh pedagang mencapai 69611.00! 379 peserta mengakhiri pertandingan dengan keuntungan!

 

Daripada 1755 keseluruhannya, 4 peserta menerima hadiah:

  • Tempat pertama mendapat anugerah 500 USD kepada  Encik Rupinus Perangin Angin daripada  Indonesia
  • Tempat kedua mendapat anugerah 300 USD kepada Mr. Alimuddin daripada Indonesia
  • Tempat ketiga mendapat anugerah 100 USD kepada Mr. Stanislav Kurbanov daripada Uzbekistan
  • Tempat terakhir dalam pertandingan, Mr. Vasiliy Popov daripada Russia, mendapat 100 USD.

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada peserta untuk penyertaan pada kali ini: jangan berduka jika tiada nama disini, setiap usaha pasti mendapat kejayaan!  Pertandingan ini Berjaya memberikan pengalaman berharga untuk dagangan bersama OctaFX, dan kami mengucapkan tahniah kepada semua peserta dan semoga pertandingan demo OctaFX ini menolong mencipta pelbagai strategi dan memilih yang betul. Anggarkan kebolehan anda dan pilih jenis dagangan anda dengan menyertai pada pusingan ke 27 OctaFX pertandingan Demo – daftar dan jadilah peserta pada pertandingan yang mencabar ini. Sertai 1738 pedagang dalam perjalanan ke hadiah menarik daripada OctaFX! Jangan teragak-agak – pertandingan bermula minggu hadapan.

Pilih jalan dagangan bersama OctaFX

 

octafx-champion promotions-and-contests

Jadual Dagangan Hari Memperingati US

Jabatan Teknikal OctaFX ingin memaklumkan pada masa Hari Memperingati pada 26 Mei, kami mengubah jadual dagangan untuk XAU/USD dan XAG/USD instrument.
Baca lagi Previous

Lebih dari 200000 akaun sebenar telah dibuka!

Kepada anda untuk meraikan perkara yang penting ini bersama kami, kami telah menemui pelbagai sebab untuk sertai lebih dari 200 000 pedagang, statiknya dapat disimpulkan
Baca lagi Next
Start livechat