OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Di sebalik tabir: Pemenang Pertandingan Supercharged Pusingan Ke-16

Pemenang Pusingan Ke-16 Pertandingan sebenar Supercharged ada di sini untuk menceritakan rahsia dan nasihat beliau, khas buat mereka yang sedang mempersiapkan diri untuk turut serta dalam pertandingan ini! En. Satriya Agung Wibowo dari Indonesia amat gembira untuk berkongsi pengalaman beliau bersama anda. Dapatkan inspirasi dan daftar untuk menyertai pertandingan sebenar Supercharged OctaFX!

Pertandingan ini memberikan saya peluang unik untuk melaksanakan sistem dagangan baru yang telah saya pelajari sejak 6 bulan yang lalu, jadi sekali lagi, terima kasih OctaFX atas peluang yang diberikan! Kejayaan saya dalam pusingan Supercharged yang lalu amat memeranjatkan kerana memang saya tak rasa yang saya telah meluangkan masa yang cukup banyak untuk melakukan dagangan. Saya bukan seorang pedagang intrahari yang AKAN membuka kedudukan pada setiap jam dan duduk di hadapan komputer sepanjang masa. Dagangan yang saya lakukan amat fleksibel dan saya hanya menggunakan aplikasi MT4 pada Android untuk berdagang.

Ada dua kunci kejayaan saya: teknik dan pengalaman. Saya bukanlah seorang pedagang profesional atau pedagang sepenuh masa, tetapi teknik baru yang saya pelajari sepanjang 6 bulan lalu (yang saya gelar sebagai MPRC4X) dan pengalaman dagangan saya ketika menggunakan akaun demo telah banyak membantu. Hal ini telah menjadikan saya lebih yakin dengan setiap kedudukan yang saya buka.

Kelebihan utama saya... Hmmm... Saya rasa kadar kejayaan teknik ini sendiri merupakan suatu kelebihan yang bermakna. Bagi kerugian yang saya hadapi pula... Tidak semua kedudukan dapat memberikan keuntungan, tetapi perkara yang lebih penting adalah cara untuk meminimumkan kerugian. Saya belum mengalami sebarang kerugian yang ketara yang dapat memberikan impak besar dalam pusingan ini. Jadi, seorang pedagang yang baik merupakan individu yang tahu cara untuk mengawal kerugian dan juga seseorang individu yang dapat berkongsi maklumat dengan pedagang lain untuk dihebahkan kepada orang lain.

Nasihat saya kepada para peserta pertandingan sebenar Supercharged OctaFX lain ialah untuk terus melakukan yang terbaik. Sentiasa lakukan yang terbaik.

Di sinilah peluang anda untuk memenangi sebuah Tesla Model S anda sendiri: daftar untuk pertandingan ini! Hanya terdapat beberapa pusingan lagi yang tinggal, jadi ayuh dan bersedialah untuk menang!

octafx-supercharged promotions-and-contests success-story

Pusingan ke-34 pertandingan demo Mingguan cTrader kini berakhir - temui barisan pemenang anugerah terbaru kami!

Sekali lagi, kami berbesar hati untuk memaklumkan kepada anda bahawa lima pemenang Pusingan ke-34 pertandingan demo Mingguan cTrader telah pun dipilih, dan di sini kami akan mengumumkan nama mereka! Sambil kami memberikan penghargaan kepada para pemenang bertuah dengan keputusan terbaik, kami juga ingin menggalakkan semua pedagang untuk mempamerkan usaha terbaik anda dalam melakukan dagangan bagi pusingan seterusnya yang akan berlangsung beberapa hari lagi.
Baca lagi Previous

Pusingan ke-35 Pertandingan demo mingguan cTrader: cabaran baru dengan pemenang baru

Kini tinggal 5 hari lagi untuk pusingan pertandingan demo mingguan cTrader yang seterusnya. Pusingan ke-36 akan mengambil tempat tidak lama lagi, jadi tibalah masanya untuk anda mendaftar dan turut serta dalam pertandingan ini untuk melengkapkan serta memenangi pelbagai hadiah menarik!
Baca lagi Next
Start livechat