OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Juara OctaFX Pusingan 37 diumumkan!

Pertandingan demo Juara OctaFX Pusingan 37 sudah selesai! Kami berasa gembira untuk berkongsi nama-nama pemenang kami dan membahagikan dana hadiah sebanyak $1000 antara 4 pedagang bertuah! 
Pertandingan kami yang baru direka bentuk semula semakin popular dan kami menawarkan anda untuk menyertai pusingan seterusnya dalam pertandingan ini jika anda menikmati akaun demo dagangan, menerima pencapaian dan membaca komen di profil anda daripada rakan-rakan pesaing!

Mari lihat nama-nama ahli baharu dalam OctaFX Hall of Fame:

  • Tempat pertama dengan hadiah sebanyak USD500 dimenangi oleh En. Chu Duong Thai dari Vietnam
  • Tempat Ke-2 dengan hadiah USD300 dimenangi oleh En. Dante Canuti dari Itali
  • Tempat Ke-3 dengan hadiah USD100 dimenangi oleh En. Nirmal Veerasooriya dari Sri Lanka
  • Pemenang terakhir dalam pertandingan ini ialah En. Basri Landareka dari Indonesia, dianugerahkan hadiah USD100

Platform pertandingan baharu menambah lagi keseronokan pada akaun demo! Cubalah pertandingan ini sebelum berdagang di akaun sebenar! Kisah kejayaan para pemenang Pusingan 37 akan disiarkan tidak lama lagi, jadi ikutilah perkembangan terkini untuk mendapatkan inspirasi! 

Kami bagi pihak OctaFX ingin mengucapkan terima kasih kepada semua kerana menyertai pertandingan ini! Semangat sebenar persaingan yang sihat menyelubungi medan pertandingan demo Juara OctaFX!  Ambillah peluang anda untuk meletakkan nama dalam berita yang akan datang - mendaftar dalam Pertandingan Demo Juara OctaFX pusingan seterusnya! Terima pencapaian, berkomunikasi dengan pedagang lain dan uji kemampuan perdagangan anda. 

Jadilah Juara dengan OctaFX!

 

octafx-champion promotions-and-contests

OctaFX Supercharged Pusingan 5 sudah selesai - iPhone 6 dihantar ke Indonesia!

Hari ini kami mengucapkan tahniah kepada En. Zul Yadain dari Indonesia atas prestasi beliau yang menakjubkan dalam Pusingan 5 Pertandingan Sebenar OctaFX Supercharged - pakar pasangan mata wang USD/CAD, Pencapai Lampau, dan pemburu pip!
Baca lagi Previous

Pendapat para pemenang Pusingan 37 mengenai suasana pertandingan demo Juara OctaFX!

Lebih banyak kisah yang memberi inspirasi daripada pemenang pertandingan demo Juara OctaFX! Hari ini kami tampilkan pandangan daripada tiga orang pemenang Pusingan 37!
Baca lagi Next
Mula livechat