OctaFX | OctaFX Forex Broker
Daftar masuk
Buka akaun
Berita Syarikat
Back

Pemenang pertandingan Supercharged Pusingan 4 merancang untuk memenangi Tesla!

Masa berlalu dengan pantas dan Tesla Model S semakin menghampiri anda dengan setiap pusingan pertandingan Supercharged OctaFX!

Pemenang Pusingan 4, En. Ilham Rusman dari Kalimantan Timur, Indonesia merupakan seorang pedagang intrahari yang menumpukan pada pip!

Kami menyampaikan kepada anda kisah yang dikongsikan oleh pemenang ini:

 

"Ini merupakan pertandingan dagangan yang terbaik pernah saya alami, saya telah mencuba beberapa broker lain dan hanya OctaFX yang menyokong teknik dagangan saya!

Faktor penting kepada kejayaan saya ialah psikologi mental dan strategi yang disokong dengan pengurusan kewangan yang baik. Saya rasa faktor-faktor ini sangat mempengaruhi kejayaan dagangan. Saya mengaku bahawa saya tidaklah lebih baik daripada orang lain, ketabahan dan penumpuan adalah faktor yang membantu saya memenangi pertandingan ini.

Sebagai pedagang, boleh dikatakan adakalanya pelaburan saya kerugian, tetapi ia boleh menjadi suatu pengajaran yang perlu difahami tentang kesilapan saya dan begitulah caranya saya boleh memperbaik teknik saya.

Saya merancang untuk memenangi tesla, dan saya akan terus berusaha untuk mendapatkannya!

Nasihat saya kepada rakan pedagang ialah agar terus belajar dan mencari teknik terbaik yang sesuai untuk anda. Saya percaya setiap orang boleh menjadi pedagang yang berjaya." 

En. Rusman akan mendapat iPhone 6 baharu tidak lama lagi! Sementara itu kami menjemput anda untuk menyertai beliau dalam pertandingan ini untuk memenangi 10 hadiah yang hebat termasuk Tesla Model S, Smart Fortwo dan Renault Twizy!

Adakah anda Supercharged? Sertai pertandingan ini di sini!

octafx-supercharged promotions-and-contests success-story

Dialu-alukan lima pemenang pertandingan demo Mingguan cTrader Pusingan 11!

Hari ini kami memberi anugerah kepada para pemenang! Para pedagang ini sangat mengetahui cara untuk mengendalikan platform cTrader - alat yang inovatif untuk berdagang!
Baca lagi Previous

Pemenang pertandingan Juara OctaFX Pusingan 36 diumumkan!

Pusingan 36 pertandingan demo Juara OctaFX sudah selesai!! Kami telah mengagihkan dana hadiah sebanyak $1000 antara 4 pedagang terbaik dan menggalakkan mereka untuk memasuki dunia dagangan sebenar.
Baca lagi Next
Start livechat