OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Saints Foundation menjaringkan gol di stadium Saint Mary dengan bantuan OctaFX.

Bola sepak merupakan sebahagian yang penting dalam masyarakat kita dan dikenali di dunia sebagai sukan universal di banyak negara. Ia mendidik dan memberi inspirasi kepada orang ramai pelbagai usia, menyatukan orang ramai dan masyarakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OctaFX bersama dengan Saints Foundation, Southampton FC dengan bermurah hati menderma masa bermain pitch untuk kumpulan daripada program Futsal yang bertuah. Kami membantu memberi peluang kepada golongan muda untuk mendapat pendidikan semasa bermain sukan.

Biasiswa Futsal dan Pendidikan Saints Foundation telah diwujudkan pada tahun 2011 dan bermula dengan 16 orang pemegang biasiswa. Kini kursus ini memiliki 76 orang pemegang biasiswa sepenuh masa, termasuk pasukan perempuan pertama kelab ini yang pada masa ini berada pada kedudukan keempat dalam liga.

Baru-baru ini, OctaFX telah membantu memberi peluang kepada golongan muda untuk bermain dalam stadium Saint Mary. Pengalaman seumpama ini memberi ganjaran yang berhak diterima oleh golongan muda ini dan merangsang moral untuk semua kerja keras mereka, dalam tempoh 2 tahun pengajian. Pada hari tersebut, satu permainan yang hebat telah dimainkan oleh kedua-dua pasukan dan para pemain sangat menikmati acara ini.

Gabungan belajar dan bermain sukan ini telah terbukti sangat berjaya, dengan bekas pelajar kini menerima biasiswa bola sepak di AS, menjalani pengajian universiti di UK dan peluang bekerja dengan Saints Foundation.

Ramai pelajar daripada kumpulan yang bermain telah diterima untuk menyambung pengajian di universiti. Kumpulan yang bermain di stadium Saint Mary pada hari ini juga dianugerahkan Juara Kebangsaan Liga 4 dan Futsal Liga 3 FLT serta naib juara Liga 2.

Dengan biasiswa ini akan berakhir pada hujung tahun, mereka akan berusaha keras untuk menyempurnakan pengajian mereka sebelum mereka bersaing dalam Peringkat Akhir Kebangsaan Futsal FLT buat kali terakhir.  

OctaFX berbangga kerana dapat bekerjasama dengan Saints Foundation dalam usaha mereka menggalakkan golongan muda hari ini untuk bercita-cita melalui pendidikan sukan, memastikan masa depan yang lebih cerah.

 

 

charity csr southampton-fc sponsorship

Hadiah pertama dalam Pusingan ke-51 Pertandingan demo Juara OctaFX menjadi hadiah ulang tahun.

Satu lagi Pusingan pertandingan demo Juara OctaFX kini berakhir, dan kami dengan bangganya ingin mengumumkan para pemenangnya:
Baca lagi Previous

OctaFX: mudanças nas condições de negociação devido à votação Brexit de 23 de junho.

A votação “Brexit”, que acontece no dia 23 de junho deste ano, sobre se deve ou não deve haver uma saída britânica da UE, é um dia importante a se ter em conta para os clientes da OctaFX.
Baca lagi Next
Start livechat