OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan
Berita Syarikat
Back

Supercharged 2 untuk IB: tinggal dua kereta lagi

Suku kedua Supercharged 2 telah berlalu dan kita sudah mendapat pemenang kedua bagi kategori untuk rakan kongsi kami—Akhtar Ahmad Khan dari Pakistan. Hadiah dalam kategori ini ialah Honda Jazz RS CVT baru. Namun begitu, tidak seperti pemenang sebelum ini, beliau memilih wang daripada kereta.

Kami menanyakan beberapa soalan kepada Akhtar Ahmad Khan untuk mengetahui tentang perasaan beliau menjadi pertama dalam pertandingan selama tiga bulan ini:

Mengapakah anda membuat keputusan untuk menyertai pertandingan IB kami?

'Saya membuat keputusan untuk menyertai pertandingan ini selepas melihat pemenang hadiah pertama dari Pakistan Tanveer Ahmed Khan. Beliau memberikan motivasi kepada saya untuk bekerja keras sebagai IB dan menggalakkan saya untuk menjadi pemenang seperti beliau. Saya berjaya. Saya menjadi pemenang pusingan kedua!'

Mengapakah anda bekerjasama dengan OctaFX?

'Kerana OctaFX menawarkan syarat yang baik, termasuk bonus deposit, leveraj, akaun bebas swap dan paling penting ialah deposit dan pengeluaran dengan sistem pembayaran dan bank tempatan. Semuanya membantu saya berkembang sebagai IB dengan lebih cepat berbanding broker lain.'

Apakah ertinya kemenangan ini kepada anda?

'Kemenangan bermakna berusaha lebih gigih, bersikap positif dan berusaha lagi untuk menjadi pemenang bagi pusingan seterusnya!'

Adakah anda akan menyertai pusingan yang akan datang dan mengapa?

'Sudah tentu saya akan menyertai kerana saya juga memiliki cita-cita untuk memenangi pusingan seterusnya.'

Mengapakah anda memilih wang daripada kereta?

Kerana saya sudah mempunyai kereta sendiri, jadi saya membuat keputusan bahawa lebih baik saya mengambil wang. Selain itu, saya boleh melaburkan wang ini dan mengembangkan perniagaan saya atau membelanjakannya untuk percutian saya.

Tahniah kepada pemenang kedua!

Suku ketiga kategori IB Supercharged 2 sedang berlangsung. Kami menggalakkan semua rakan kongsi kami untuk berusaha mencapai matlamat mereka—dua kereta Honda masih menunggu pemiliknya.

Kami ingin mengingatkan anda bahawa semua IB kami didaftarkan untuk kategori IB Supercharged 2 secara automatik. Pada setiap pusingan kami akan menilai kemajuan anda dari mula, oleh itu rakan kongsi baru boleh menyertai dan mengambil peluang untuk memenangi kereta pada bila-bila masa!

 

 

promotions-and-contests supercharged-2-ib-1-round-winner

Selamat Hari Wesak kepada semua pedagang kami!

Pada hari yang istimewa ini, kami memberikan penghormatan dan meraikan hari kelahiran Siddhartha Gautama, kemudiannya dikenali sebagai Gautama Buddha iaitu pengasas agama Buddha.
Baca lagi Previous

Pertandingan Demo Juara OctaFX, Pusingan Ke-86: masa untuk menguji keupayaan anda

Pusingan ke-86 Pertandingan Demo kini berakhir, maka tibalah masanya untuk mengumumkan nama-nama pemenang. Syabas diucapkan kepada para pemenang pusingan kali ini atas prestasi mereka yang luar biasa.
Baca lagi Next
Start livechat